Dívku bolelo v krku, druhý den zemřela! Co se stalo nikdo nechápe!

lékaři

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

24. listopadu 2019 20:34

Podivný a tragický případ se odehrál na španělské Malorce. Na dovolené tam zemřela sedmnáctiletá britská turistka jen krátce poté, co si začala stěžovat na bolest v krku. Pro lékaře jde o zarážející případ.

"Ve středu jsme byli v aquaparku a moje neteř zvracela. Na chvíli se jí udělalo lépe, ale v pátek si zase stěžovala na bolesti v krku. Vyšetřil ji místní lékař a předepsal jí paracetamol a ibuprofen," uvedla pro britská média teta zemřelé dívky Dominique Bowerová.

Dívka zůstala večer na pokoji se svou kamarádkou a opět začala zvracet. "Umyla jsem ji, zabalila ji do osušky a můj manžel ji přenesl do postele. Kamarádka jí česala vlasy. Vtom Molly pouze vykřikla a najednou jsme uviděli její oční bělmo," pokračuje Bowerová.

Přivolaní záchranáři o její život bojovali dvě hodiny, ale zbytečně. Dívka byla po smrti, a nikdo dlouho nechápal proč. Moc světla do celého případu ale nevnesla ani pitva.

Ta sice odhalila, že příčinou úmrtí byly příušnice, záhadné ale je, že dívka absolvovala všechna povinná očkování. Vliv však může mít to, že dívka dva týdny před dovolenou prodělala angínu. Oslabený organismus tak podle lékařů mohl zapřičinit to, že dívka nezvládla změnu klimatu a onemocněla, ačkoliv neměla.

Témata: lékaři Lidé