Žena odjela na dovolenou do zahraničí. To, co následovalo, zní jako z filmu!

Podhůří Pyrenejí

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

23. října 2019 16:26

Pobřežní město Benidorm ve Španělsku patří k nejznámějším dovolenkovým destinacím. Za cíl své dovolené si ho kdysi lety vybrala i Andrea Higginsová z Liverpoolu. A zrodil se příběh, který dodnes působí téměř neuvěřitelně.

Letní lásky, vztahy a románky na dovolené většinou nemají dlouhodobého trvání. Třicetiletá Angličanka Andrea, která si v roce 2009 vyrazila s kamarádkami na dovolenou do Španělska, ale ukázala, že to není vždy pravidlem.

Hned druhý den totiž v Benidormu potkala Angličana Daniela Ecclese. Už na první pohled mezi nimi vzplanuly vášně, které nevyprchaly. "Dva roky jsme udržovali náš vztah na dálku a navštěvovali jsme se každý druhý víkend," vzpomíná pro britská média Higginsová.

Po nějaké době se pár rozhodl sestěhovat se a začít spolu žít v Benidormu. Andrea sice na jednu stranu svůj domov opouštět nechtěla, ale láska byla silnější.

"Miluji své rodné město, ale táhlo mě to za láskou," svěřila se. Dnes, po deseti letech od seznámení, má pár tříletého syna Luca. Andrea si našla práci v anglické škole a k rodině se nastěhovala i její máma.

Témata: Lidé cestování Španělsko