Ženich po svatbě musí plánovat pohřeb: Smrt novomanželky a příbuzných viděl na vlastní oči!

svatba

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

8. října 2019 11:21

Tragicky skončila nedělní svatba dvou zamilovaných lidí. Novomanžel na vlastní oči viděl umírat nejen svou ženu, ale i několik jejích příbuzných!

Měly to být šťastnější chvíle jejich života, během pár minut se ale změnily v horor. Mladá novomanželka a tři její příbuzní zahynuli, když si chtěli pořídit fotku na hrázi přehrady.

K neštěstí došlo u přehrady Pambaru v jihoindickém státě Tamilnádu. S odvoláním na místní policii o tom informovala agentura AFP. Skupinka šesti lidí se chtěla krátce po obřadu vyfotit na hrázi. Drželi se za ruce, ale sklouzli dolů. Ženich, který fotografii pořizoval, udržel rovnováhu a přežil.

Následně novomanžel skočil do vody a podařilo se mu zachránit jednu z žen, ostatní příbuzní včetně jeho manželky se ale utopili. Místo svatební hostiny tak rázem musel řešit pohřeb. Mezi oběťmi je také čtrnáctiletá dívka.

Indie dominuje nelichotivému žebříčku počtu smrtelných nehod při pořizování selfie. V letech 2011 až 2017 zahynulo po celém světě při pořizování selfie více než 260 lidí, z toho nejvíce v právě Indii, Rusku, Spojených státech a Pákistánu. Ukázal to výzkum vědců z Celoindické institutu lékařských věd v Dillí. V Indii již byly na některých místech vyhlášené zóny, kde se selfie snímky nesmí pořizovat, protože je to příliš nebezpečné.

Témata: selfie Indie svatba neštěstí