Výměna manželek: Rozvod Jarči a Míry? To byl jen začátek!

Výměna manželek

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

19. září 2019 11:30 | Aktualizováno: 20. září 2019 12:01

Nejnovější Výměna manželek byla opět velmi dramatická! Diváci mohli sledovat nepříliš veselý příběh mladé maminky Jarči a jejího manžela Míry. Vztah rodičů dvou dětí už roky trápí krizi a i proto se nakonec dohodli na rozvodu. K tomu skutečně došlo!

Manželé měli krizi už dlouho předtím, než k nim přijel televizní štáb. Do Výměny manželek se přihlásili právě proto, že doufali, že desetidenní odloučení něco změní a láska se k nim opět vrátí. Jenže to se bohužel nestalo!

Při závěrečném rozhovoru mezi osmi očima Míra oznámil své manželce, že požádá o rozvod. A i když mnoho slibů vyřčených v pořadu nakonec není naplněno, tohle byla výjimka. Jarča po natáčení přiznala, že jejich manželství skutečně skončilo.

Jenže ani to nebyl konec! Jejich odloučení totiž netrvalo dlouho. „My jsme se po natáčení rozvedli, ale pak jsme se k sobě vrátili,“ práskla mladá maminka a tím, že s Mírou dali svému vztahu druhou šanci.

Možná to bylo i proto, že už při natáčení se ukázalo, že Jarča ani s náhradním manželem Michalem neprožívala právě idylku! Její dočasný partner jí například vyčítal to, že za ni musel uklízet a že mladá žena ani neumí vařit!

Naprosto ho totiž vyděsilo, když ji viděl, jakým způsobem připravuje obyčejný smažák. Ten totiž hodila do studeného oleje. Michal se zlobil, že bude nasáklý olejem a tak večeře nakonec skončila v koši!

Témata: Výměna manželek