Lehká žena zabila své děti, překážely jí v práci. Na pohřbu přišel ŠOK

Louise Porton

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

5. srpna 2019 10:28

Málokterý čin je tak strašný, jako brutální vražda, kterou způsobila teprve třiadvacetiletá Louise Porton. Žena, která se prodávala mužům, se rozhodla zabít své dvě malé děti. Tím to ale zdaleka neskončilo.

Jak informuje server Daily Mail, žena, která se živila jako prostitutka, byla usvědčena z vraždy svých dvou dcer ve věku 3 roky a 16 měsíců. Celý incident se sice odehrál v roce 2018, policie ale dlouho pátrala po skutečné příčině smrti.

Louise totiž neustále opakovala, že je nevinná. A policisté jí to zpočátku věřili. Nepřišlo jim divné, že Lexi (†3) zemřela na selhání dýchacích cest a maličká Scarletta (†16 měs.) zemřela stejným způsobem o 18 dní později.

Soudce ale prokoukl, co je žena skutečně zač. Uvedl, že matce vadilo, že jí dcery bránily v životě prostitutky. Její rodina je z celé situace v šoku.

"Moje dcera je monstrum. Smrt mých vnoučat plánovala," je přesvědčena její matka, která doufá, že se dívka z basy už nikdy nedostane. Prozradila také, co šokujícího se odehrálo na pohřbu dětí.

Zatímco všichni plakali a byli v šoku z toho, co se stalo, sama Louise zářila a na tváři měla úsměv od ucha k uchu. Vůbec prý nrvypadala, že by ji trápilo, že zrovna přišla o dcery!

"Něco se s ní stalo. Z milující matky se stalo monstrum. Už to není moje dcera!" hřímá její matka. Louise, která si po smrti dětí přivydělala tím, že jejich oblečení prodala na internetu, dostala doživotí.

Témata: Vražda děti krimi