Myslela, že močí, ale mýlila se: Monica byla z verdiktu lékařů v šoku!

Ilustrační foto

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

28. července 2019 14:44

Američanka Monica Thompsonová se dlouhá léta marně snažila otěhotnět a vysněného dítěte už se pomalu vzdávala. Jednoho dne ale dorazila do nemocnice s úplně jinými problémy a všechno bylo rázem jinak.

Šestačtyřicetiletá Monica Thompsonová z nevadského města hříchu Las Vegas se od svých třiceti snažila otěhotnět, ale celých 16 let se jí to nedařilo. Až když jednoho dne přišla do nemocnice kvůli nevolnosti a zvracení, obrátil se jí svět naruby.

„Věřila jsem, že začínám menopauzu, protože jsem měla trochu problémy s inkontinencí,“ vyprávěla Thompsonová serveru SWNS. „Anebo jsem si to alespoň myslela, ale nakonec to byla plodová voda, která unikala,“ pokračovala.

Lékaři se rozhodli Monice provést řadu krevních testů. Když se vrátili s výsledky, sdělili jí, že je těhotná. „Byla jsem šokovaná a nevěřila jsem tomu. Myslela jsem, že nemůžu mít děti,“ vzpomínala na šťastnou chvíli. Opravdový šok ale nastal až o 24 hodin později.

Thompsonová totiž začala krvácet, a tak musela se snoubencem Jasonem do nemocnice, kde jí řekli, že začala rodit. Na svět přišel syn Jayden, kterého ihned uložili do inkubátora. Hrdá matka si jej mohla vzít až týden po narození. „Pomyslela jsem si: ‚Fíha, jsem máma.‛ Cítila jsem se dobře, cítila jsem se naplněná,“ vysvětlovala.

Nikdo z jejího okolí ovšem do poslední chvíle nevěřil, že je těhotná. „Den poté, co jsem porodila, jsem musela zavolat šéfovi a říct mu, že mám dítě. Nemohl tomu uvěřit. Bylo to vtipné,“ dodala Monica, kterou mrzí, že byla okradena o těhotenství. Teď už je však především šťastná, že má zdravé dítě.

Témata: děti těhotenství lékaři