Žena na pár minut odešla od auta. Po návratu zůstala v šoku!

Ilustrační foto

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

11. července 2019 21:27

Stačí pouhé dvě minuty a člověk může přijít o to nejdůležitější. Své by o tom mohla povídat devětadvacetiletá Kim z Walesu. Na na dvě minuty nechala svou tříletou dcerku v autě. Když se vrátila, čekal ji šok.

Mladá matka nechala svou dcerku v autě a na chvíli odběhla. Když se vrátila, nenašla na místě ani auto, ani své dítě. Zničená maminka si nejprve myslela, že její auto ukradli, ale pak s hrůzou zjistila, že se zřítilo do řeky Teifi. Holčička Kiara, která měla krátce před třetími narozeninami, zůstala v autě, které spadlo do ledové vody. K incidentu došlo před několika měsíci ve welšském městě Cardigan.

„Od té doby neuplynul den, abychom o ní s jejím bratrem nemluvili. V jejím krátkém životě jsme s ní zažili tolik dobrodružství. Byl to speciální človíček, který v našich životech zanechal hlubokou stopu, " řekli podle britských médií zdrcení rodiče.

Máma Kim policii řekla, že zpanikařila, když se po pár minutách vrátila k autu, které tam nebylo. „Byla jsem pryč asi dvě minuty. Myslela jsem si, že ho někdo ukradl, ptala jsem se lidí, jestli něco neviděli. Pak jsem zavolala policii s tím, že mi vozidlo někdo odcizil i s dcerou uvnitř,“ popsala žena.

Po dvouhodinové prohlídce místa činu policisté zjistili, že auto je v řece nedaleko od místa, kde ho Kim nechala. Záznamy ukázaly, že nechala vozidlo bez dozoru pouze dvě minuty a dvě sekundy. Policisté zjistili, že se zřítilo kvůli tomu, že nebyla zatažena ruční brzda. Po voze pátralo celkem 30 policistů, proud auto odnesl asi 150 metrů od místa, kde jej žena zaparkovala.

Na počátku tragédie stála maličkost - Kim se potřebovala dostat do své kanceláře a vzít si nějaké peníze, aby mohla jít nakoupit. Poslední, co slyšela od své dcery, byl její zpěv. „Když jsem odcházela, Kiara si v autě zpívala a smála se,“ popsala otřesená matka.

Policisté se vrhli do řeky a rozbili okno, aby dostali Kiaru ven, ale nedalo se už nic dělat, holčička tragicky zemřela. „Podívala jsem se na vodu a viděla jsem vnější část auta,“ popsala policejní důstojnice Carol Griffithsová, která na místě zasahovala.

Témata: Lidé ženy