MASAKR v Chorvatsku! Lauru (26) zmlátili v hotelu k nepoznání, jejího přítele přizabili!

Chorvatsko

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

4. července 2019 14:38 | Aktualizováno: 4. července 2019 22:03

Šestadvacetiletá britská studentka Laura si v Chorvatsku prožila nejhorší chvíle v životě. Těšila se na krásnou dovolenou s přítelem, namísto toho skončila v péči lékařů.

Laura si zhruba před rokem spolu se svým kanadským přítelem Jeremym zarezervovala hostel v centru Splitu. Noc v hostelu je měla stát 70 eur, po příjezdu na místo jim ale personál oznámil, že si musí jít pro klíče jinam.

Už to bylo páru podivné, poté, co si klíče vyzvedli, ale přišla další rána. V pokoji bylo třicet postelí a jedna koupelna. Jelikož ale neměli kam jinam jít, rozhodli se na této spíše ubytovně než hostelu zůstat.

Poslední den pobytu jim ráno uklízečka oznámila, že musí okamžitě odejít, nebo si zaplatit dalších několik hodin navíc, aby se mohli sbalit.

"Řekla jsem jí, že jim žádné peníze nedáme. Ona na to, že pokud tedy hned neodejdeme, tak zavolá na nás policii," popisuje pro britská média dívka.

Věděla, že postup hostelu nebyl legální a očekávala, že policisté budou stát na jejich straně. Namísto toho ale uklízečka turisty v pokoji zamkla a zavolala majitele hostelu. Ten po příchodu do pokoje napadnul Jeremyho a hodil s ním o zeď.

Uklízečka vzápětí popadla kovovou tyč a Lauru s ní zmlátila téměř do bezvědomí. V důsledku brutálního útoku utrpěla tržné rány na hlavě, zlomeninu ruky a masivní podlitiny po celém těle. Musela proto neprodleně vyhledat lékařskou pomoc.

Témata: Lidé dovolená cestování