Zaplatili si luxusní hotel, za téměř sto tisíc dostali ruinu! Turisté se nechali napálit!

Turecko, ilustrační foto

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

2. července 2019 14:28

Maria a Paul z Bristolu ve Velké Británii si chtěli užít se svými dvěma dětmi luxusní dovolenou v prosluněném tureckém letovisku. Namísto poklidného týdne je ale čekal horor, za který zaplatili necelých sto tisíc.

Více než 3500 dolarů, tedy 75 tisíc korun, zaplatili manželé za týdenní pobyt v tureckém letovisku Antalya. Doufali, že za tuto částku si oni i jejich dvě autistické děti na chvíli odpočinou mimo domov.

Když ale do resortu dorazili, zjistili, že jejich hotel procházel rekonstrukcí. Mnoho vedlejších aktivit, kterými se resort chlubil, proto bylo zcela nepoužitelných nebylo nebyly k dispozici vůbec.

"Bylo to opravdu hrozné. Když jsme se dostali do hotelu, museli jsme čekat hodinu a půl na náš pokoj. Byl pokryt omítkou a prachem," popisuje čtyřicetiletý majitel bezpečnostní agentury pro magazín Sun.

"Moje děti nemají rádi změnu. Když s nimi jedeme na prázdniny, snažíme se je seznámit s tím, co tam bude, když přijdeme. Ale nic z toho, co tam chtěly mít, tam nebylo," dodal.

Rodina očekávala bazény, bowlingovou dráhu a spoustu dalších atrakcí, na které se děti těšily. Namísto toho byl hotel plný holých drátů a kovových tyčí.

Vrcholem všeho byl stav zbylých atrakcí a zařízení. Toalety špinavé a zapáchající, kolem bazénu bylo rozbité sklo a všude se válelo dělnické nářadí.

Nakonec rodina zjistila hrůznou věc. Fotografie, které je na cestu do hotelu nalákaly, byly pořízeny ve vedlejším resortu. 

Témata: dovolená cestování Turecko