Žralok zabil na dovolené Čecha (†42)! Jeho manželka popsala detaily!

Žralok bílý (Carcharodon carcharias)

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

13. června 2019 10:14

Za chvíli tomu bude rok, co si rodina z Moravy prošla obrovskou tragédií. V egyptském letovisku Marsá Alam skočil Petr (†42) z mola do moře, kde ho zabil žralok. Co přesně se tehdy odehrálo?

Zdrcená vdova Andrea podle serveru Extra.cz prozradila, jak k oné osudné události došlo. "Přišli jsme na to molo, byli jsme tam sami, jen já, manžel a dcera. Manžel odplaval pár metrů a zničeho nic jsem viděla, jak se k nám otočil a začal mávat rukama," popisuje vdova.

V tu chvíli si všimla velkého černého stínu a spatřila ocas nad hladinou. "A za chvíli už jenom spoustu krve…," vzpomínala na osudnou chvíli třiačtyřicetiletá Andrea.

Dodala, že chtěli původně do vody skočit všichni. Naštěstí tak neudělali. I tak ale museli jen bezmocně sledovat, jak žralok zabil manžela tátu dvou dcer. Poté si toho vdova moc nepamatuje.

Odvedli ji na hotelový pokoj, kde se dozvěděla, že její manžel zemřel. Podle televize Prima nikdo neskočil do moře bezmocnému muži na pomoc. To ale Andrea chápe. "Taky kdo by tam skočil s holýma rukama, tam už se stejně nedalo pomoct, byla to otázka chvilky," uvedla.

Témata: žraloci Čecha zabil žralok v Egyptě (3. 8. 2018)