Váš manžel je mrtvý, zavolali ženě z nemocnice. Pak přišel skutečný šok!

Ilustrační foto

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

6. června 2019 9:39

Britka Ursula Freemanová si prošla něčím, co většina z nás zná jen z filmů a seriálů a domnívá se, že se to ve skutečnosti nikdy stát nemůže. Poté, co přišla do nemocnice, si ji lékař zavolal bokem a sdělil jí tragickou zprávu. To ale není nic oproti tomu, co následovalo pak.

Ursula se spolu svou dcerou Elaine Flaxtonovou vyrazily podívat do nemocnice na manžela. Hned po příchodu si je ale lékař zavolal do prázdné pokoje, kde jim podle britských médií sdělil tragickou zprávu.

"Je nám to líto, ale váš manžel je mrtvý," oznámil ženám lékař. Zpráva je na místě šokovala, protože v nemocnici neležel se žádným život ohrožujícím onemocněním.

Dcera Elaine začala s lékaři vyřizovat nezbytné formality, protože matka toho po tak zdrcující zprávě nebyla schopna. Najednou se ale stalo něco, co nikdo nečekal. Ve dveřích se objevil její otec a manžel Ursuly Dennis.

Nikdo v tu chvíli nemohl uvěřit svým očím. "Bylo to jako kdyby můj muž vstal z mrtvých," popsala pro britský The Sun Ursula. Pořád ale nikdo nechápal, jak je to možné a co se stalo. Ještě před několika minutami pozůstalí byli naprosto šokováni tím, že svého manžela a otce vidí.

Nakonec se ukázalo, že se lékaři spletli. Prohodili papíry Dennise se zprávou jiného muže, který byl s ním na pokoji. O život tak nepřišel Dennis, ale jeho spolubydlící. 

Témata: Lidé ženy nemocnice