Horoskop na rok 2023: Kdy letos přijdou vaše šťastné chvíle?

Ilustrační fotografie

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

2. ledna 2023 11:23

Již druhý den odkrajujeme z nového kalendářního roku s letopočtem 2023. Váš osud už ale může být napsán ve hvězdách. Proto přinášíme horoskop s důrazem na vaše šťastné chvíle v nadcházejících měsících.

Berani by se do srpna měli vyhýbat stresu, až pak přijdou jejich šťastné měsíce: září a říjen. Býci budou mít v úvodu roku příležitost se zamilovat, kromě února se jim bude dařit také v říjnu. Dobrý rok budou mít Blíženci, kterým bude přáno v únoru, březnu, dubnu a listopadu.

Raci si na svůj čas počkají až do konce roku, konkrétně do závěrečných dvou měsíců. Lvům se před prázdninami zadaří po finanční stránce, hvězdy jim budou nakloněny v červnu a prosinci. K Pannám se přikloní štěstí v únoru a březnu.

Váhy čeká rok, kdy se začnou více starat o své zdraví. Jejich šťastné měsíce budou listopad a prosinec. U Štírů to budou listopad a říjen. Střelci mají mít ten správný náboj od května až do října.

Dva závěrečné měsíce roku 2023 se ponesou také ve znamení Kozoroha, který navíc v květnu bude mít šanci na pracovní povýšení. Vodnářům se bude dařit hned po návratu do práce po svátcích a také v květnu a září. I pro Ryby budou klíčové pátý a devátý měsíc roku. 

Témata: horoskop astrologie