VÍKENDOVÝ HOROSKOP: Panny čeká překvapení, Ryby bouře ve vztahu

Ilustrační fotografie. 13

Autor: Markéta Bartošíková, stars24.cz

1. dubna 2022 8:55

Aprílový víkend přichází! A co se bude dít? Někteří získají určité výhody, jiní se budou muset obejít bez rozmazlování. Hvězdy navíc předpovídají velkou představivost, ale i málo času na nejbližší. Jaký bude právě váš víkend? A co zajímavého si pro vás hvězdy nachystaly? To se dozvíte v našem VÍKENDOVÉM HOROSKOPU!

BERAN (21. 3. - 20. 4.)

Milí Berani, o tomto víkendu v sobě probudíte velké zvíře. Tlačí vás čas, a tak si chcete svou drahou polovičku, co nejvíce užít! Vymýšlíte dokonalé milostné scénáře. A co dalšího se bude dít? To se dozvíte ve fotogalerii. 

BÝK (21. 4. - 21. 5.)

Milí Býci, buď se spokojíte s menší lží, anebo budete muset unést celou pravdu. Budete muset zjistit, jak chránit své soukromí. A co dalšího víkend přinese? To se dozvíte ve fotogalerii. 

BLÍŽENCI (22. 5. - 21. 6.)

Milí Blíženci, o víkendu si dopřejte zasloužený relax! V opačném případě hrozí vyčerpání organismu. Při svém odpočinku získáte určité výhody. Jaké? To se dozvíte ve fotogalerii. 

RAK (22. 6. - 22. 7.)

Milí Raci, o víkendu si raději zalezte do pelíšku a raději se vyhýbejte společnosti. Ušetříte si zbytečné drby i nervy. A co dalšího vám hvězdy předpověděly? To se dozvíte ve fotogalerii. 

LEV (23. 7. - 22. 8.)

Milí Lvi, máte šanci potkat okouzlující osobu. I když s vámi cloumají emoce, snažte se je udržet na uzdě. Ani menší flirt by vaše drahá polovička nemusela vydýchat. A co dalšího se bude dít? To se dozvíte ve fotogalerii. 

PANNA (23. 8. - 22. 9.)

Milé Panny, víkend vám nachystá překvapení. Hvězdy dokonce vybízí k cestování. Nechte si pomoct od své drahé polovičky. A co dalšího hvězdy předpověděly? To se dozvíte ve fotogalerii. 

VÁHY (23. 9. - 23. 10.)

Milé Váhy, stále se vám honí hlavou katastrofické scénáře typu – coby, kdyby. Zbytečně si ubíráte energii, myslete na něco pozitivního. A kým byste se měly obklopit? To se dozvíte ve fotogalerii.

ŠTÍR (24. 10. - 22. 11.)

Milí Štíři, o víkendu nezapomeňte na to, co jste slíbili. Na oplátku chcete ocenit své zásluhy. Hvězdy varují před zdravotními problémy. Jakými? To se dozvíte ve fotogalerii. 

STŘELEC (23. 11. - 21. 12.)

Milí Střelci, berete si toho na sebe až příliš. Chcete vyřešit veškeré problémy. Zkuste raději změnu ve svém vztahu. Jakou? To se dozvíte ve fotogalerii. 

KOZOROH (22. 12. - 20. 1.)

Milí Kozorozi, tentokrát půjde ve vašem vztahu o hodně. Zkuste hrát fair play. Zabalte se a vyrazte někam mimo domov. Prospěje to vám oběma! A co dalšího hvězdy předpovídají? To se dozvíte ve fotogalerii. 

VODNÁŘ (21. 1. - 20. 2.)

Milí Vodnáři, o víkendu se zaradujete! Nad čím? Čeká vás menší finanční výhra. Hvězdy vám přejí! Své lásce můžete důvěřovat! A co dalšího si hvězdy nachystaly? To se dozvíte ve fotogalerii. 

RYBY (21. 2. - 20. 3.)

Milé Ryby, situace o víkendu bude poněkud vyhrocená. Mezi vámi a vaším partnerem dojde k bouři. Hvězdy varují: Neukazujte jen na druhého, samy přece nejste bez chyby. A co dalšího vás čeká? To se dozvíte ve fotogalerii. 

Témata: horoskop astrologie Lidé