VÍKENDOVÝ HOROSKOP: Berani půjdou hned na věc, Panny nenechají nic náhodě

Ilustrační fotografie. 13

Autor: Markéta Bartošíková, stars24.cz

25. března 2022 14:40

Je před námi další víkend a tento bude energický a přesvědčivý. Merkur vstoupí do Berana a vy nesnesete žádné zdržení, ale mnozí budou přicházet s novými nápady. A co dalšího si hvězdy přichystaly právě pro vaše znamení? To se dozvíte v našem VÍKENDOVÉM HOROSKOPU!

BERAN (21. 3. - 20. 4.)

Milí Berani, o tomto víkendu se nebudete dlouho rozmýšlet a půjdete hned na věc. Merkur ve vašem znamení vám přeje! Hvězdy však varují! Čemu se máte vyvarovat? To se dozvíte ve fotogalerii. 

BÝK (21. 4. - 21. 5.)

Milí Býci, situace ve vztahu se uklidní a nehrozí žádné výčitky. Na co si však dávejte pozor, je vaše ego! Merkur v Beranu má egoistický pohled na svět. A co dalšího vás čeká? To se dozvíte ve fotogalerii. 

BLÍŽENCI (22. 5. - 21. 6.)

Milí Blíženci, o víkendu si projdete vztahovou zkouškou. Při vzájemné komunikaci vám chybí větší rozvážnost. I když to tak nebude vypadat, co se dokážete? To se dozvíte ve fotogalerii. 

RAK (22. 6. - 22. 7.)

Milí Raci, už byste se konečně mohli zvednout z gauče! Máte pocit, že vás nikdo nechce pochopit. Ale váš protějšek vás velmi rád vytáhne do přírody. A co dalšího vás čeká? To se dozvíte ve fotogalerii. 

LEV (23. 7. - 22. 8.)

Milí Lvi, o víkendu nenecháte nic na pokoji. Přijímáte výzvy a potřebujete, aby se cíl uskutečnil. Nemáte strach se o něco pohádat. A co dalšího víkend přinese? To se dozvíte ve fotogalerii. 

PANNA (23. 8. - 22. 9.)

Milé Panny, budete na tom skvěle! Načerpáte potřebou energii a nic nenecháte náhodě. Ve vztahu budete velmi přesvědčivé. A co dalšího si hvězdy nachystaly? To se dozvíte ve fotogalerii. 

VÁHY (23. 9. - 23. 10.)

Milé Váhy, o tomto víkendu si budete umět poradit a rozseknete důležitá rozhodnutí. Ve vztahu vám to klape a jak na tom bude váš milostný život? To se dozvíte ve fotogalerii. 

ŠTÍR (24. 10. - 22. 11.)

Milí Štíři, o víkendu se pokoušíte o nemožné. Peníze k vám ne a ne přijít. Zvolte cestu nejmenšího odporu! A co se budete snažit ve vztahu? To se dozvíte ve fotogalerii. 

STŘELEC (23. 11. - 21. 12.)

Milí Střelci, ne každý se chce pustit do bláznivých aktivit, stejně jako vy. Vaše spontánnost může být tentokrát vnímána negativně. Od koho? To se dozvíte ve fotogalerii. 

KOZOROH (22. 12. - 20. 1.)

Milí Kozorozi, o víkendu si dávejte pozor, abyste nepůsobili samolibým dojmem. Nemusíte vždy nalézt rychlé řešení, někdy je zapotřebí jistá dávka trpělivosti. A co dalšího vás čeká? To se dozvíte ve fotogalerii. 

VODNÁŘ (21. 1. - 20. 2.)

Milí Vodnáři, čeká vás zábavný víkend. Avšak zábava přijde odjinud. Hvězdy varují, abyste situace ve vztahu nezachraňovali tím, že budete dělat všechno. A co dalšího hvězdy předpověděly? To se dozvíte ve fotogalerii. 

RYBY (21. 2. - 20. 3.)

Milé Ryby, o víkendu si vytvoříte sklon k prchlivosti. Bohužel to odnese váš partner. Máte však řadu úkolů, které musíte zvládnout. A co dalšího vás o tomto víkendu čeká? To se dozvíte ve fotogalerii. 

Témata: horoskop astrologie