Blíží se moc SUPERÚPLŇKU: Co zúročíme pozitivně? A co budeme neustále hlídat?

Ilustrační fotografie.

Autor: Markéta Bartošíková, stars24.cz

17. března 2022 16:20

Během pátečního rána, přesněji v 8:17 hodin, se dočkáme březnového superúplňku ve znamení Panny. Někteří zúročí schopnost komunikovat, jiní se budou neustále kontrolovat a hlídat svůj zdravotní stav. Panna je podnikavá, a tak ve svých plánech můžete počítat s podporou. A na co dalšího si při úplňkové vlně dávat pozor?

Při tomto úplňku můžete zúročit neklid a nejistotu, kterou znamení Panny přináší. Komunikujte i o tématech, které se vám v nitru nedaří spláchnout. Energie Panny má silné psychické vlivy, a proto je třeba vyvarovat se nadměrné kritičnosti, a především tendencí všechno dramatizovat. Pokud máte dobře zvládnuté energie Panny, pak se můžete těšit na skvělé výsledky. Především v pracovní oblasti. Zejména důležité bude dobře hospodařit a nakládat s financemi. Panna je šetrná a bude vám k dispozici.

Energie Panny vás donutí zabývat se svým zdravotním stavem. V tomto období se soustřeďte především na trávící ústrojí. Mohou se projevit žaludeční či střevní potíže. Dbejte, proto dvojnásob na zdravou stravu, vitamíny, minerály a samozřejmě na pitný režim. Nebude od věci vypít ráno sklenici vlažné vody. Pro koho je tohle nepředstavitelné, může si připravit čaj z meduňky.

V období tohoto superúplňku převládá praktičnost. A můžete si být jisti, že sklidíte tak, jak jste zaseli. Ve vztazích mohou přicházet spory. Pozor však na to, abyste svého partnera nedusili. I k tomu mají energie Panny sklony. Avšak také rutinou zašlé partnerství může vstát jako fénix z popela. Nezapomeňte, úplněk ukazuje na ty oblasti, na které se máme zaměřit. Tak do toho!

Témata: Měsíc Vesmír astrologie