TÝDENNÍ HOROSKOP: Vodnáře čeká posedlost láskou, Býky stres v práci

Ilustrační fotografie. 13

Autor: Markéta Bartošíková, stars24.cz

14. března 2022 17:00

Další týden je před námi! Jaký bude? Hvězdy vám to prozradí! Některé skolí pracovní stres, jiní budou ne úplně typicky pohodově naladěni. Vodnáři budou dokonce láskou posedlí. A jaké další zajímavosti vám tento týden hvězdy naservírují? To se dozvíte v našem TÝDENNÍM HOROSKOPU!

BERAN (21. 3. - 20. 4.)

Milí Berani, v tomto týdnu budete ne úplně správně naladěni. Nálada se vám spraví až na konci týdne. V práci se snažíte jen tak proplouvat a bráníte se jakémukoliv setkání. A co dalšího vás čeká? To se dozvíte ve fotogalerii. 

BÝK (21. 4. - 21. 5.)

Milí Býci, tentokrát s vámi pracovní shon pořádně otřese! Stresu se nevyhnete, a navíc vám nezbyde žádný volný čas na rodinu. Partnerovi však budete básnit o budoucích plánech. A co dalšího očekávat? To se dozvíte ve fotogalerii. 

BLÍŽENCI (22. 5. - 21. 6.)

Milí Blíženci, finančně se vám zadaří, ale zmáhá vás stres z práce. Je dobře, že pro vás není práce prioritou. Pozvěte svého miláčka na drink. A co dalšího hvězdy předpověděly? To se dozvíte ve fotogalerii. 

RAK (22. 6. - 22. 7.)

Milí Raci, v tomto týdnu se budete cítit jako na horské dráze. Přemýšlíte nad tím, kde byste mohli upustit páru. Co takhle masáž, nebo jóga? S partnerem prožijete emotivní chvíle. A co dalšího vás čeká? To se dozvíte ve fotogalerii. 

LEV (23. 7. - 22. 8.)

Milí Lvi, v tomto týdnu vás potrápí finance. Placení, placení a zase samé placení. Měli byste se soustředit především na sebe a své aktivity. Partner to pochopí! A co dalšího se přihodí? To se dozvíte ve fotogalerii. 

PANNA (23. 8. - 22. 9.)

Milé Panny, vypadá to, že si s ničím hlavu nelámete, ale váš protějšek by vás tentokrát mohl opravdu naštvat. Vášeň vyhasíná a vy se budete muset podívat pravdě do očí. A co dalšího vás čeká? To se dozvíte ve fotogalerii. 

VÁHY (23. 9. - 23. 10.)

Milé Váhy, v tomto týdnu zjistíte, jak tenká je hranice mezi štěstím a závistí. Přestože vyzařujete osobité kouzlo, někdo z okolí vám to nedaruje. Chraňte si své soukromí! A co dalšího hvězdy předpověděly? To se dozvíte ve fotogalerii. 

ŠTÍR (24. 10. - 22. 11.)

Milí Štíři, tento týden se bude konat pod obrovským tlakem. Tváříte se, že všechno zvládáte, ale…Nervózně čekáte, co bude následovat. Vaše drahá polovička vás překvapí. Čím? To se dozvíte ve fotogalerii. 

STŘELEC (23. 11. - 21. 12.)

Milí Střelci, v tomto týdnu se vám bude dařit! Svého miláčka obklopujte velkými gesty, a to naprosto stylově! Nesnažíte se však něco málo zamaskovat? A co dalšího vás čeká? To se dozvíte ve fotogalerii. 

KOZOROH (22. 12. - 20. 1.)

Milí Kozorozi, nenecháte se zaskočit a v práci i doma svým aktivním přístupem naženete plusové body. Své povinnosti budete mít hotové raz dva! A co vás čeká v oblasti lásky? To se dozvíte ve fotogalerii. 

VODNÁŘ (21. 1. - 20. 2.)

Milí Vodnáři, v tomto týdnu budete posedlí láskou a přes to nejede vlak. Se svým miláčkem nemáte slitování a užíváte si ho na každém rohu. Na konci týdne s vámi již nebude k vydržení. A co dalšího vás čeká? To se dozvíte ve fotogalerii. 

RYBY (21. 2. - 20. 3.)

Milé Ryby, pro tento týden bude platit: Všeho s mírou! Vždycky bude jedna strana nespokojená! Vy se snažíte o nemožné! O svých sexuálních touhách nemluvě. A co dalšího tento týden přinese? To se dozvíte ve fotogalerii. 

Témata: horoskop astrologie