TÝDENNÍ HOROSKOP: Panny čeká finanční bonus, Raci si zavaří

Ilustrační fotografie. 13

Autor: Markéta Bartošíková, stars24.cz

7. března 2022 8:30

Start nového pracovního týdne nebude až tak výrazný. Ovšem v průběhu týdne se jednotlivá znamení mohou dočkat problémů ve vztazích a v pracovní oblasti si také zrovna neodpočinete. Pro některé představí nový týden i nové začátky. A co dalšího si pro vás hvězdy nachystaly? A jak zahájíte nový pracovní týden? To se dozvíte v našem TÝDENNÍM HOROSKOPU!

BERAN (21. 3. - 20. 4.)

Milí Berani, v tomto týdnu se budete potýkat s minulostí. Hvězdy varují před opakováním stejné chyby! V práci si dávejte pozor i na své kolegy. Někdo si na vás brousí zuby a šéf to nebude! A co dalšího vás čeká? To se dozvíte ve fotogalerii. 

BÝK (21. 4. - 21. 5.)

Milí Býci, nečekejte zázraky. Očekávaného finančního bonusu se bohužel nedočkáte. Hněv však ustáváte statečně! A co se bude dít v oblasti lásky? To se dozvíte ve fotogalerii. 

BLÍŽENCI (22. 5. - 21. 6.)

Milí Blíženci, v tomto týdnu se rozmyslete, komu své problémy svěříte! Budete řešit jak problémy ve vztazích, tak i v práci. Tento týden zkrátka nebude nic moc! Ale na co se můžete těšit? To se dozvíte ve fotogalerii.

RAK (22. 6. - 22. 7.)

Milí Raci, toužíte po objetí. Ale v tomto týdnu si svou drzostí tak trochu zavaříte! Není potřeba ukazovat, že jste pánem světa. A co vás čeká v pracovní oblasti? To se dozvíte ve fotogalerii. 

LEV (23. 7. - 22. 8.)

Milí Lvi, v tomto týdnu to bude chtít vstřícnost z vaší strany. Jste si vědomi, že váš protějšek je ten pravý, ale zdaleka nejste připraveni na nový začátek. Důležitá bude komunikace. A co dalšího si hvězdy nachystaly? To se dozvíte ve fotogalerii. 

PANNA (23. 8. - 22. 9.)

Milé Panny, tento týden přinese finanční injekci. Peníze navíc rozhodně nebudou k zahození. V milostné oblasti jste v centru dění. I singles čekají nové začátky. Co se bude dít? To se dozvíte ve fotogalerii. 

VÁHY (23. 9. - 23. 10.)

Milé Váhy, v tomto týdnu se najde osoba, která vám dodá neskutečné množství energie. Budete se cítit skvěle a svou pozitivní energií ovlivňujete i okolí. A co dalšího hvězdy předpověděly? To se dozvíte ve fotogalerii. 

ŠTÍR (24. 10. - 22. 11.)

Milí Štíři, dostanete se do úzkých! Při diskuzích s nadřízeným se snažte být otevření. Hrozí vám problémy v zaměstnání. V milostné oblasti však opět bodujete a vaše drahá polovička z vás taje. A co dalšího vás čeká? To se dozvíte ve fotogalerii. 

STŘELEC (23. 11. - 21. 12.)

Milí Střelci, do hodnocení ostatních se raději nepouštějte! Vaše neustálé kritizování a pošťuchování kolegů by se mohlo obrátit proti vám! Naopak za svou láskou si stojíte. A co dalšího tento týden přinese? To se dozvíte ve fotogalerii. 

KOZOROH (22. 12. - 20. 1.)

Milí Kozorozi, v tomto týdnu vás čeká zasloužený relax. Nepovažujte se za lenivce a volno si rozhodně užijte! V lásce vás čeká možná přetvářka, ale brzy si vše vyjasníte. A co dalšího vás čeká? To se dozvíte ve fotogalerii. 

VODNÁŘ (21. 1. - 20. 2.)

Milí Vodnáři, v tomto týdnu se snažíte ignorovat všechna negativa. Svým protějškem se necháváte inspirovat. V pracovní oblasti budete v jednom kole. A co dalšího si pro vás hvězdy připravily? To se dozvíte ve fotogalerii. 

RYBY (21. 2. - 20. 3.)

Milé Ryby, tento týden bude poněkud hektický. Ve spoustě věcech přeháníte. Zkuste se zaměřit na období připrav před jarem. A co dalšího se bude dít? To se dozvíte ve fotogalerii. 

Témata: horoskop astrologie