TÝDENNÍ HOROSKOP: Panny čeká uspokojení, Váhy strach z budoucnosti

Ilustrační fotografie. 13

Autor: Markéta Bartošíková, stars24.cz

28. února 2022 8:00

Tento týden budeme cítit emoční vypětí. Hvězdy předpovídají deprese i černé myšlenky. Blížící se novoluní v Rybách tomu nepřidá. Je to ovšem znamení soucitné a vzhledem k aktuální situaci se to významně projeví. Ale nebude to zdaleka všechno. Co čeká jednotlivá znamení? A co dalšího si pro vás připravily hvězdy na tento týden? To se dozvíte v našem TÝDENNÍM HOROSKOPU!

BERAN (21. 3. - 20. 4.)

Milí Berani, hvězdy předpovídají příjemné odreagování. V oblasti lásky si přilepšíte. Je však pravděpodobné, že vás černé myšlenky budou provázet celým týdnem. Po čem toužíte? To se dozvíte ve fotogalerii. 

BÝK (21. 4. - 21. 5.)

Milí Býci, v tomto týdnu si vše důkladně naplánujte! Blížící se novoluní v Rybách ovlivní vaše chodidla. Dávejte si pozor na možné bolesti, či úrazy. Ani svou drahou polovičku neumíte ocenit. A co dalšího vás čeká? To se dozvíte ve fotogalerii. 

BLÍŽENCI (22. 5. - 21. 6.)

Milí Blíženci, tento týden bude jako jízda na horské dráze. I když si to nemyslíte, je čas na vztahovou transformaci. V pracovní oblasti to budete mít všelijak a rozhodně se nepředřete. A co dalšího hvězdy předpověděly? To se dozvíte ve fotogalerii. 

RAK (22. 6. - 22. 7.)

Milí Raci, v tomto týdnu nebudete mít zvládnuté energie. Přichází ono citlivé období, ve kterém se cítíte bezmocně. I přesto se váš protějšek snaží, aby bylo všechno dokonalé. A co dalšího se přihodí? To se dozvíte ve fotogalerii. 

LEV (23. 7. – 22. 8.)

Milí Lvi, straníte se všech, kteří vás do něčeho tlačí. To v žádném případě nesnesete! Ve skutečnosti byste měli být ochotni si určité věci připustit. A co dalšího vás v tomto týdnu čeká? To se dozvíte ve fotogalerii. 

PANNA (23. 8. – 22. 9.)

Milé Panny, pro vás to bude týden uspokojení a lásky. Nechcete si dělat potíže, a tak se do větších diskuzí raději nepouštíte. A je klid! V práci se zdržíte o něco déle. A co dalšího si hvězdy připravily? To se dozvíte ve fotogalerii. 

VÁHY (23. 9. – 23. 10.)

Milé Váhy, v tomto týdnu se necítíte vůbec dobře. Máte dobře vyvinutou intuici a živé sny, které ve vás budí obavy a strach z budoucnosti. A jak to budete mít v oblasti lásky? To se dozvíte ve fotogalerii. 

ŠTÍR (24. 10. – 22. 11.)

Milí Štíři, v pracovní oblasti zaválíte. Budíte dojem, že své pracovní povinnosti zvládáte skvěle. Ale je to jen na oko! Hvězdy radí: Moc si nezahrávejte! A co dalšího vám tento týden připraví? To se dozvíte ve fotogalerii. 

STŘELEC (23. 11. – 21. 12.)

Milí Střelci, v tomto týdnu se zapojujete, jak jen se dá! Všechno, do čeho se pustíte se vám povede. Hvězdy jsou na vaší straně! Využijte toho! A co vás čeká v oblasti lásky? To se dozvíte ve fotogalerii. 

KOZOROH (22. 12. – 20. 1.)

Milí Kozorozi, v tomto týdnu bude důležité stát si za svým názorem. Pracovní výzvu přijměte se ctí! A jací byste neměli být v lásce? To se dozvíte ve fotogalerii. 

VODNÁŘ (21. 1. – 20. 2.)

Milí Vodnáři, snažíte se zalíbit nesprávným lidem. Svou pozornost posuňte správným směrem! Je docela možné, že budete odvedeni od reality. A co dalšího se bude dít? To se dozvíte ve fotogalerii. 

RYBY (21. 2. – 20. 3.)

Milé Ryby, v tomto týdnu si romanticky pohráváte se svým protějškem. Ovšem svůj žár a něhu nabízíte i někomu dalšímu. Nebojíte se vystrkovat drápky. Hvězdy tak varují před nepříjemnými situacemi! A co dalšího vás čeká? To se dozvíte ve fotogalerii.

Témata: horoskop astrologie