VÍKENDOVÝ HOROSKOP: Štíry čeká romantika, Střelci si ani neškrtnou

Lidé, ilustrační fotografie. 13

Autor: Markéta Bartošíková, stars24.cz

25. února 2022 10:10

Poslední únorový víkend symbolizuje nadějné vyhlídky. Hvězdy předpovídají přátelská setkání, vynikající zábavu, ale zároveň někteří dostanou zabrat! Tento víkend je jako stvořený pro výlety a adrenalin. Co vám hvězdy dále předpovídají? To se dozvíte v našem VÍKENDOVÉM HOROSKOPU!

BERAN (21. 3. - 20. 4.)

Milí Berani, hádce se nejspíš nevyhnete. Víkendové klima předurčuje výbušnost a vztahovačnost. O tomto víkendu si rozhodně z kopýtka nevyhodíte. A co dalšího očekávat? To se dozvíte ve fotogalerii. 

BÝK (21. 4. - 21. 5.)

Milí Býci, o tomto víkendu garantujete nezapomenutelnou zábavu. Budete ve vnitřní rovnováze, a to se podepíše na mezilidských vztazích. O víkendu uděláte službu svým bližním. A co dalšího se přihodí? To se dozvíte ve fotogalerii. 

BLÍŽENCI (22. 5. - 21. 6.)

Milí Blíženci, toužíte se cítit svobodní. Ale netušíte, co se ve vašem partnerovi skrývá. Zameškané večírky nemusíte dohnat za jeden víkend! Chopte se nabízené příležitosti, být se svým drahouškem. A co dalšího hvězdy předpověděly? To se dozvíte ve fotogalerii. 

RAK (22. 6. - 22. 7.)

Milí Raci, o víkendu se budete cítit sebejistě a jste na cestě k úspěchu. Cítíte se jako na koni a spolu s vámi i vaše drahá polovička. Hvězdy však varují! Před čím? To se dozvíte ve fotogalerii. 

LEV (23. 7. - 22. 8.)

Milí Lvi, tento víkend je předurčený k rozmazlování. Nechejte to však na ostatních! Nevyžádané a neúměrné rady vás mohou dostat do problémů. Jak se správně domluvit na víkendovém programu? To se dozvíte ve fotogalerii. 

PANNA (23. 8. - 22. 9.)

Milé Panny, váš protějšek bude nadšený ze změny, kterou provedete. Hvězdy předpovídají aktivnější přístup. Budete pracovat na své kondici. A u singles to vypadá velmi nadějně! V čem se vám bude dařit? To se dozvíte ve fotogalerii. 

VÁHY (23. 9. - 23. 10.)

Milé Váhy, poslechněte své srdce a neuzavírejte se před světem. Víkendový oddech mohou narušit nečekané výdaje. Hvězdy však slibují finanční přilepšení. A co dalšího vás čeká? To se dozvíte ve fotogalerii. 

ŠTÍR (24. 10. - 22. 11.)

Milí Štíři, konečně jste se svou drahou polovičkou a můžete se nechat unést očekávaným vzrušením. Víkend přináší bláznivé nápady a velkou dávku romantiky. A před čím vás hvězdy varují? To se dozvíte ve fotogalerii. 

STŘELEC (23. 11. – 21. 12.)

Milí Střelci, v lásce tak trochu střílíte slepýma. Na milostném poli jste vyřazeni z provozu. Hvězdy radí: soustřeďte se na rodinné vazby! Ztrácíte čas něčím, co nelze změnit. A co dalšího vás čeká? To se dozvíte ve fotogalerii. 

KOZOROH (22. 12. – 20. 1.)

Milí Kozorozi, tento víkend je jako stvořený k procházkám a sportování. Vyrazte na hory! Užíváte si skvělou fyzickou i duševní kondici. Co ale budete muset malinko zkrotit? To se dozvíte ve fotogalerii. 

VODNÁŘ (21. 1. – 20. 2.)

Milí Vodnáři, až příliš často předhazujete partnerovi svého ex. Než něco řeknete, raději se kousněte do jazyka. Bolístky, které můžete způsobit, půjdou jen těžko vzít zpátky. A co dalšího vám hvězdy předpověděly? To se dozvíte ve fotogalerii.

RYBY (21. 2. – 20. 3.)

Milé Ryby, tentokrát vás nic nezastaví a před nikým a ničím si neberete servítky. Víkendové volno vám přinese novou energii a sílu do dalších dní. Váš protějšek bude nejistý. Neví, co podniknete. A co dalšího tento víkend přinese? To se dozvíte ve fotogalerii. 

Témata: horoskop astrologie