TÝDENNÍ HOROSKOP: Blížence pohltí starost o domácnost, Střelce plánování budoucnosti

Týdenní horoskop 13

Autor: Markéta Bartošíková, stars24.cz

21. února 2022 15:25

Víkend utekl jako voda a před námi je další pracovní týden. Hvězdy předpovídají partnerské rozepře, ale i silné sexuální touhy. V pátek vstoupilo Slunce do Ryb a to znamená, že možná nebudete vědět, co vlastně chcete. Někteří se rozloučí s minulostí, pro jiné nastanou okamžiky pro nové příležitosti. Jaké? A co dalšího vám hvězdy předpovídají? To se dozvíte v TÝDENNÍM HOROSKOPU!

BERAN (21. 3. - 20. 4.)

Milí Berani, v tomto týdnu budete těžce zvládat dohodnuté termíny. V práci je to jako na houpačce a vy si přejte jediné – víkend! V lásce se nepodceňujte. Čekají vás nové příležitosti. A co dalšího se přihodí? To se dozvíte ve fotogalerii. 

BÝK (21. 4. - 21. 5.)

Milí Býci, v lásce budete nejistí a nemáte čas přemýšlet. Váš partner také tak. Pracovní oblast vás psychicky vyčerpává, ale, co zvládnete v tomto týdnu bude pro vás jenom plus. A co dalšího hvězdy předpovídají? To se dozvíte ve fotogalerii. 

BLÍŽENCI (22. 5. – 21. 6.)

Milí Blíženci, tento týden bude ve znamení rutinních záležitostí, týkajících se domácnosti. Nebudete mít na nic jiného čas! Váš partner bude na vážkách. A co dalšího vás čeká? To se dozvíte ve fotogalerii.

RAK (22. 6. - 22. 7.)

Milí Raci, v tomto týdnu bodujete. Na své okolí působíte mile, a i ve vašem pracovním kolektivu najdete ten správný grif. I vašemu partnerovi dokážete zamotat hlavu. A co dalšího se tento týden stane? To se dozvíte ve fotogalerii.

LEV (23. 7. – 22. 8.)

Milí Lvi, konstelace Slunce vám nepřináší obvyklý elán do práce. Oblast partnerství navíc přinese komplikovanější komunikaci. Se svým partnerem si nemůžete přijít na jméno. A co dalšího hvězdy předpovídají? To se dozvíte ve fotogalerii. 

PANNA (23. 8. – 22. 9.)

Milé Panny, v tomto týdnu máte své plány! Vaše drahá polovička vás však přiměje zvolnit tempo a vaše erotické představy se promění ve skutečnost. A co dalšího nastane? To se dozvíte ve fotogalerii. 

VÁHY (23. 9. – 23. 10.)

Milé Váhy, pravděpodobně budete trpět přecitlivělostí. V pracovní oblasti si nejste ochotni připustit skutečnosti. V tomto týdnu se věnujete především samy sobě. A co dalšího vás čeká? To se dozvíte ve fotogalerii. 

ŠTÍR (24. 10. – 22. 11.)

Milí Štíři, zjistíte, že není dobré se vždy vymlouvat. Váš nadřízený vám to hezky rychle připomene. Tentokrát se budete zlobit neoprávněně! Hvězdy varují před úrazem končetin. A co dalšího na vás čeká? To se dozvíte ve fotogalerii. 

STŘELEC (23. 11. – 21. 12.)

Milí Střelci, působíte rozpačitým dojmem. Uprostřed týdne z vás všechno spadne a začnete plánovat novou budoucnost. Je ten správný okamžik na to, věci neodkládat. A co dalšího hvězdy předpovídají? To se dozvíte ve fotogalerii. 

KOZOROH (22. 12. – 20. 1.)

Milí Kozorozi, o svou drahou polovičku nemusíte mít strach, Postará se o sebe! Finanční stránku a placení účtů však vezměte do vlastních rukou. Budete mít vyvinutou intuici. A co dalšího si na vás hvězdy nachystaly? To se dozvíte ve fotogalerii. 

VODNÁŘ (21. 1. – 20. 2.)

Milí Vodnáři, v tomto týdnu se budete cítit sami. Hvězdy vám nabízí prostor pro sebe samé. Poslouchejte svůj vnitřní hlas. Objetí partnera přijde ve správný okamžik. A co dalšího vás čeká? To se dozvíte ve fotogalerii. 

RYBY (21. 2. – 20. 3.)

Milé Ryby, tento týden nabízí spoustu možností. Slunce ve vašem znamení symbolizuje citlivost. Výčitkám se však nevěnujte! Negativistické věci musíte ovládnout. A co dalšího se bude dít? To se dozvíte ve fotogalerii. 

Témata: horoskop astrologie zajímavosti