VÍKENDOVÝ HOROSKOP: Raci dostanou přes prsty, Berany čeká románek

Víkendový horoskop 13

Autor: Markéta Bartošíková, stars24.cz

17. února 2022 16:45

Je tady další víkend a s ním i víkendový horoskop! Hvězdy vám předvedou, jak si svůj volný čas nezkazit černými myšlenkami a jak moc je láska důležitá. Co čekají jednotlivá znamení a kdo se nebude umět bavit? To se dozvíte ve VÍKENDOVÉM HOROSKOPU!

BERAN (21. 3. - 20. 4.)

Milí Berani, tento víkend bude láskou přímo nabitý. Dozvíte se, jak na to a vaše láska bude mile překvapená. Singles budou připraveni na nový románek. A kde ho nejlépe uskutečnit? To se dozvíte ve fotogalerii. 

BÝK (21. 4. - 21. 5.)

Milí Býci, o víkendu vyrazíte do společnosti. Máte smysl pro humor! Hvězdy však varují před provokacemi. Uvědomíte si, jak je rodina důležitá. A co dalšího vás čeká? To se dozvíte ve fotogalerii. 

BLÍŽENCI (22. 5. – 21. 6.)

Milí Blíženci, o tomto víkendu se necháte táhnout černými myšlenkami a nebudete se umět bavit. Takhle svůj vysněný objev neulovíte. Co vám hvězdy napovídají? To se dozvíte ve fotogalerii. 

RAK (22. 6. - 22. 7.)

O víkendu pochopíte, jak moc je láska důležitá! Váš partner vám však ukáže, kde jsou ony hranice! Pokud si nedáte říct, partnerská krize je na světě! A co dalšího hvězdy předpověděly? To se dozvíte ve fotogalerii. 

LEV (23. 7. – 22. 8.)

Milí Lvi, hvězdy varují před riskantními transakcemi. Rádi si užijete, ale dávejte si pozor! Energie úplňku vás stále naplňují vášnivou energií. A co dalšího se o víkendu přihodí? To se dozvíte ve fotogalerii. 

PANNA (23. 8. – 22. 9.)

Panny, konečně je tady víkend pro vás! Naplánujete si skutečně vynikající program. Tentokrát vás ani finance nebudou trápit a na svou drahou polovičku použijete své vnitřní kouzlo. A co dalšího vás čeká? To se dozvíte ve fotogalerii. 

VÁHY (23. 9. – 23. 10.)

Milé Váhy, vypadá to, že jste snědly vtipnou kaši. Ale ne každému v okolí to bude po chuti. Zkuste ubrat! Hvězdy radí, abyste se soustředily na svůj zevnějšek. A co dalšího si na víkend nachystaly? To se dozvíte ve fotogalerii. 

ŠTÍR (24. 10. – 22. 11.)

Milí Štíři, v pátek si začnete plánovat, co všechno musíte stihnout. Vaše drahá polovička bude zírat. Nakonec však dojde k diskuzi! Na rozdíl od vás má jiné představy. A jak to nakonec dopadne? To se dozvíte ve fotogalerii. 

STŘELEC (23. 11. – 21. 12.)

Milí Střelci, nejraději byste zalezli do postele a celý víkend nevylezli. To ovšem znamená, že si pro vaši drahou polovičku budete muset vymyslet dobrou výmluvu. Ale co si s tím nebudete dělat? To se dozvíte ve fotogalerii. 

KOZOROH (22. 12. – 20. 1.)

Milí Kozorozi, neztrácíte energii a komunikaci s vaším protějškem zvládáte na jedničku! Ano, nakonec bude po vašem. Rodinnou návštěvu ale tentokrát nevynechávejte! A co dalšího vás o víkendu čeká? To se dozvíte ve fotogalerii. 

VODNÁŘ (21. 1. – 20. 2.)

Milí Vodnáři, netrpělivě čekáte na víkend! Nezapomeňte však, co jste svým blízkým slíbili. Odpočinek nečekejte, ani se nenadějete a víkend bude pryč. A co vás čeká ve vztazích? To se dozvíte ve fotogalerii.

RYBY (21. 2. – 20. 3.)

Milé Ryby, o víkendu trochu zneužijete svého partnera ke svým plánům. Poslední dobou jste na sebe neměli moc času a zaslouží si vaši plnou pozornost. Tak do toho! A co dalšího hvězdy předpověděly? To se dozvíte ve fotogalerii. 

 

 

Témata: horoskop astrologie zajímavosti