Úplňková noc ve Lvu se blíží: Přinese úspěch i plodnost!

Úplněk ve Lvu přinese úspěch i plodnost!

Autor: Markéta Bartošíková, stars24.cz

15. února 2022 19:26

Sněžný úplněk ve Lvu se blíží. Nastane již zítra od 17:56 hodin! Jeho energie můžeme pociťovat již několika dnů předtím. Lev má silnou energii a odhazuje veškeré zábrany. Toto ohnivé znamení zobrazuje sílu, vášeň i kreativitu. Jak velký vliv bude mít? A jak se na něj připravit?

Při tomto úplňku budeme směřovat k nové lásce nebo nové práci. Energie Lva nás zbaví strachů a nachystá k otevřené komunikaci. Síla tohoto úplňku vybízí k samostatnosti a úspěchu. Dokonce i introverti budou v těchto dnech průbojnější a snadněji dosáhnou svých cílů. Egocentrismus Lva přeje tvořivosti a kreativitě. Na cokoliv tedy sáhnete, bude mít úspěch!

Chystáte se počít potomka? Teď je ta správná doba! Energie Lva přeje plodnosti. Zkuste se bavit a uvolnit, ostatní už půjde samo. Vášeň je v tomto období samozřejmostí. Úplněk ve znamení Lva zaručuje silný sexuální zážitek. Lev je navíc hrdý na svůj zevnějšek, proto si udělejte čas na kadeřníka, kosmetiku nebo kvalitní masáž. Tělo příliš nezatěžujte a dopřejte mu dostatek vitamínů a minerálů. Soustřeďte se hlavně na doplnění hořčíku. Zvýšenou pozornost věnujte zádům a podporujte srdeční činnost. Omezte kávu!

Témata: horoskop zajímavosti astrologie superměsíc