VALENTÝNSKÝ HOROSKOP: Kdo vypije koktejl lásky a kdo se naopak unaví?

Valentýnský horoskop 13

Autor: Markéta Bartošíková, stars24.cz

13. února 2022 13:05

Blíží se Den svatého Valentýna a my víme, co vám na svátek lásky hvězdy předpověděly. Valentýn je faktorem ovlivňujícím milostné vztahy. Dává průchod lásce a sexuálnímu životu. Některá znamení neporuší atmosféru tohoto svátku, jiná se zdrží mimo ložnici. Jak na tom budete právě vy? To se dozvíte v našem VALENTÝNSKÉM HOROSKOPU!

BERAN (21. 3. - 20. 4.)

Milí Berani, v tento den budete spontánní, ale neodhalíte všechny triky najednou. Vaše drahá polovička bude v napětí a díky tomu zažijete nezapomenutelnou vášeň. A jak na tom budou singles? To se dozvíte ve fotogalerii. 

BÝK (21. 4. - 21. 5.)

Býci, sv. Valentýna si chcete užít pohodlně. Bohatě vám postačí domácí večeře při svíčkách a milování v komfortním prostředí. Na to hlavní byste však mohli zapomenout, a to by byl problém! Na co? To se dozvíte ve fotogalerii. 

BLÍŽENCI (22. 5. – 21. 6.)

Milí Blíženci, čekají vás jemné polibky, šeptání, svádění, a hlavně překvapení mimo ložnici. Valentýn splní maximálně vaše očekávání. A co se v tento den zdvojnásobí? To se dozvíte ve fotogalerii. 

RAK (22. 6. - 22. 7.)

Milí Raci, romanticky se nalaďte a nechte na partnerovi, aby si dal záležet. Potřebujete cítit pocit bezpečí. Neporušte si milostnou atmosféru a začněte něčím pikantnějším. A co se bude dít u nezadaných? To se dozvíte ve fotogalerii. 

LEV (23. 7. – 22. 8.)

Milí Lvi, váš partner rozpálí vaši tajnou erotogenní zónu a při letošním svatém Valentýnu doslova vypijete koktejl lásky. Nepůjde jen o dary a lichotky, ale tentokrát si to užijete se vším všudy. A co dalšího hvězdy předpověděly? To se dozvíte ve fotogalerii. 

PANNA (23. 8. – 22. 9.)

Milé Panny, Valentýn nějak neřešíte! Ale musíte si všimnout, že váš partner ano a očekává od vás alespoň malé vyznání lásky. Cílem nemusí být orgasmus, ale duševní propojení. A co dalšího vás čeká? To se dozvíte ve fotogalerii. 

VÁHY (23. 9. – 23. 10.)

Milostné signály, které budete vysílat, nebudou fungovat. Večeří a šampaňským svou drahou polovičkou rozhodně nedojmete. Zkuste zvolit jinou strategii. Jakou? To se dozvíte ve fotogalerii.  

ŠTÍR (24. 10. – 22. 11.)

Milí Štíři, nepotřebujete Valentýn na to, abyste své drahé polovičce dokázali, že jste vládci sexuálních zážitků. Ale! Bude to tentokrát stačit? To se dozvíte ve fotogalerii. 

STŘELEC (23. 11. – 21. 12.)

Milí Střelci, zdá se, že místo dárečků, květin nebo večeře dáte přednost práci. Valentýna neberete příliš vážně! Zkuste se překonat a se svým partnerem se zasmát a dopřát si příjemný den. A co dalšího hvězdy předpovídají? To se dozvíte ve fotogalerii.

KOZOROH (22. 12. – 20. 1.)

Milí Kozorozi, hvězdy předpovídají, že zažijete skvělý orgasmus, ale to neznamená, že rozkoš musíte zažívat jen v ložnici. Zkuste zvolit nějaké netradiční místo. A co dalšího se bude dít? To se dozvíte ve fotogalerii. 

VODNÁŘ (21. 1. – 20. 2.)

Vodnáři, zdá se, že dokážete vybudovat silné vzrušení. Není však jisté, zda bude mít váš partner na vás čas. Nic se neděje! Valentýnem to nekončí. A co dalšího hvězdy předpověděly? To se dozvíte ve fotogalerii. 

RYBY (21. 2. – 20. 3.)

Milé Ryby, snažíte se navodit milostnou atmosféru, ale jste příliš pohybováni emocemi. Nakonec dosáhnete svého a vychutnáte si tu pravou jízdu. A jak na tom budou nezadaní? To se dozvíte ve fotogalerii.  

Témata: horoskop astrologie zajímavosti svátek svatého valentýna