TÝDENNÍ HOROSKOP: Vodnáři upustí uzdu fantaziím, Lvi budou v pasti

Týdenní horoskop 13

Autor: Markéta Bartošíková, stars24.cz

6. února 2022 17:29 | Aktualizováno: 6. února 2022 17:51

Stojí před námi nové únorové dny. A vás jistě zajímá, jaký týden vás čeká! Slunce vám pomáhá urovnat si své emoce a koncem týdne dostane vše do rovnováhy. Kdo začne lépe vycházet se svým okolím? A koho čekají potíže? To vše, a ještě více se dozvíte v našem TÝDENNÍM HOROSKOPU!

BERAN (21. 3. - 20. 4.)

Berani, v tomto týdnu se vrhnete na své oblíbené činnosti, na které jste si hledali už dlouho čas. Hvězdy upozorňují na trable v práci! Tento únorový týden zakončíte příjemně. Jak? To se dozvíte ve fotogalerii. 

BÝK (21. 4. - 21. 5.)

Milí Býci, vyhněte se experimentování! Hrozí vám možný úraz. Jste přetažení a najednou i více pesimističtí. V tomto týdnu však myslete na své zdraví! A co dalšího vás čeká?  To se dozvíte ve fotogalerii. 

BLÍŽENCI (22. 5. – 21. 6.)

Milí Blíženci, upozorňujete na sebe tam, kde na vás nemají příliš trpělivosti. Pro jednou zkuste vydržet na jednom místě a nedělejte zbytečné potíže. A jak to budete mít ve vztazích? To se dozvíte ve fotogalerii. 

RAK (22. 6. - 22. 7.)

V tomto týdnu se dostáváte do potřebné rovnováhy a uvědomujete si své priority. Pozitivní emoce vás rozhoupou ke změnám. Navíc se ukáže, komu byste měli důvěřovat. A co dalšího tento týden přinese? To se dozvíte ve fotogalerii. 

LEV (23. 7. – 22. 8.)

Milí Lvi, v tomto týdnu se budete cítit rozporuplně. Jste duchem nepřítomní, a navíc vás vaše drahá polovička nenechá vydechnout. Je vám neustále v patách! A co dalšího vám hvězdy předpověděly? To se dozvíte ve fotogalerii. 

PANNA (23. 8. – 22. 9.)

Milé Panny, tento týden bude daleko úspěšnější než ten předchozí. Vaše partnerství je plné romantických chutí a v pracovní oblasti jste mnohem skromnější. Hvězdy nabádají na sázku v loterii. A co dalšího vás čeká? To se dozvíte ve fotogalerii. 

VÁHY (23. 9. – 23. 10.)

Tento týden skrývá vysněné cíle, ale k jejich dosažení máte ještě dlouhou cestu. Dejte prostor partnerovi a hýčkejte si ho! Protichůdné názory jsou naprosto v pořádku! A na čem bude v tomto týdnu záležet? To se dozvíte ve fotogalerii.  

ŠTÍR (24. 10. – 22. 11.)

Milí Štíři, budete mít dojem, že nechávat si tajemství jen pro sebe bude správným řešením. Pokud to uděláte, zalitujete! Navíc s penězi to není žádná sláva. A co dalšího očekávat? To se dozvíte ve fotogalerii.  

STŘELEC (23. 11. – 21. 12.)

Milí Střelci, v tomto týdnu chcete zabodovat u svého okolí. A budete schopni přitom spálit všechny mosty. Jste neuvěřitelně aktivní, ale nepřemýšlíte nad možnými následky. A co je momentálně vyloučené? To se dozvíte ve fotogalerii. 

KOZOROH (22. 12. – 20. 1.)

Kozorozi, hvězdy předpovídají velké množství potíží. Ptáte se, na co vám tak může partner přijít? To byste měli vědět vy a nenechávat si důkazy v bundě nebo v šuplíku. A co dalšího tento týden přinese? To se dozvíte ve fotogalerii. 

VODNÁŘ (21. 1. – 20. 2.)

Milí Vodnáři, tento týden bude velmi úspěšný! Udržujete si spokojený vztah a akce, které dlouho předem plánujete, se vám vydaří na jedničku! A k čemu dojdete v pracovní oblasti? To se dozvíte ve fotogalerii. 

RYBY (21. 2. – 20. 3.)

Milé Ryby, žijete spíše v představách než v realitě. Snažíte se obnovit zpřetrhané vazby a začít od začátku. Hvězdy vám ukáží, jak se věci ve skutečnosti mají. A co dalšího tento týden přinese? To se dozvíte ve fotogalerii. 

 

 

Témata: horoskop astrologie zajímavosti