KARIÉRNÍ HOROSKOP NA ÚNOR: Jak na tom budete finančně? Čeká vás kariérní boom?

Co vás čeká v únoru v práci? 3

Autor: Markéta Bartošíková, stars24.cz

2. února 2022 16:25 | Aktualizováno: 2. února 2022 17:51

Speciálně některým znamením předpovídají hvězdy suchý únor, a to jak z hlediska financí, tak i kariérního vzrůstu. Některým se profesní snažení může podařit, jiní na to nebudou mít patřičnou odvahu. Čeká vás kariérní boom? Nebo byste se měli připravit na nejhorší? To se dozvíte v našem speciálním KARIÉRNÍM HOROSKOPU!

BERAN (21. 3. - 20. 4.)

Milí Berani, budete mít skvělé nápady, ale nejste zrovna týmoví hráči. A právě to se vám může lehce vymstít! Pracovní schůze se povedou v přátelském duchu a překážky vás podněcují k vyšším výkonům, ale ta vaše tvrdohlavost! S penězi si však rozhodně nedělejte starosti!

BÝK (21. 4. - 21. 5.)

Býci, v tomto měsíci se budete muset obrnit trpělivostí. Nebudete odměněni za názory a zapálení k práci, kterou děláte. To ve vás vyvolá frustraci a lehkou agresivitu. Ale se šéfem opatrně! Mohli byste přijít i bonusy.  

BLÍŽENCI (22. 5. – 21. 6.)

Milí Blíženci, chcete rozvíjet a expandovat směrem ven. Dynamickými aktivitami si získáte i svého nadřízeného. Tohle bude příležitost, na kterou jste dlouho čekali. A finance? Rozhodně no stress!

RAK (22. 6. - 22. 7.)

Milí Raci, to, co se vám povede si pochválíte sami. Ovšem jakmile se jeden z vašich kolegů snaží zapůsobit, znejistíte a začnete couvat. S financemi to nebude nijak uchvacující, ale svůj standard udržíte.

LEV (23. 7. – 22. 8.)

Milí Lvi, snažíte se získat nečekanou podporu, ale přitom budete velmi egoističtí. Do pracovních závazků se vrháte plnou rychlostí a snažíte se získat novou pracovní pozici. Kariérní boom však v tomto měsíci nečekejte!

PANNA (23. 8. – 22. 9.)

Milé Panny, v tomto měsíci to bude kariérně turbulentní. Čekají vás šokující inovace ze strany nadřízeného. Ovšem pokud nyní zainvestujete, rozhodně tím nic nezkazíte!

VÁHY (23. 9. – 23. 10.)

V únoru v sobě objevíte silného podnikatelského ducha. Snažíte se kolegům vytřít zrak a měníte postoje k práci i hodnotám. O své finance se dobře postaráte a rozhodně nebudete sedět s rukama v klíně.

ŠTÍR (24. 10. – 22. 11.)

Milí Štíři, v tomto měsíci pocítíte, že si potřebujete dát pauzu. Práce rozhodně není vaší nejvyšší prioritou a od svého nadřízeného očekáváte jemnější přístup. Tímto stylem však nezískáte očekávané finance.

STŘELEC (23. 11. – 21. 12.)

Milí Střelci, v únoru před vámi stojí těžká pracovní zkouška. Nemůžete se rozhodnout! Bohužel s tímto přístupem se řítíte do finanční krize. Vaše rozhodování může být spojeno i se zahraničím.

KOZOROH (22. 12. – 20. 1.)

Vaše pracovní nasazení je neuvěřitelné! Řídíte se instinktem a máte velkou šanci získat vytoužený kariérní postup. Únor vám zkrátka přeje! V kariérním žebříčku se rozhodně posunete vzhůru.

VODNÁŘ (21. 1. – 20. 2.)

Vodnáři, jdete na to špatně! V tomto měsíci si svým přístupem jen těžko získáte důvěru svých kolegů. Potřebujete je získat na vaši stranu! Podle vašich zkušeností a znalostí to můžete dokázat! S většími finančními zisky však nepočítejte.

RYBY (21. 2. – 20. 3.)

Milé Ryby, vše bude záviset na tom, jak se prezentujete. Buďte originální a nenechte si svá rozhodnutí od nikoho rozmlouvat. Budete muset podniknout i riskantní kroky. Z vydělaných financí pak budete mít radost.

Témata: horoskop zajímavosti astrologie práce