TÝDENNÍ HOROSKOP: Blížence čeká suchý únor, Býky milostné potěšení

Týdenní horoskop 13

Autor: Markéta Bartošíková, stars24.cz

30. ledna 2022 14:32 | Aktualizováno: 30. ledna 2022 15:11

První únorový týden je za dveřmi a hvězdy už ví, jak na tom budete. Některé čekají vztahové zkoušky, jiné dokonce nové sexuální pokušení. Zkuste se v tomto týdnu naučit spíše šetřit, můžete si tak dodat pocit jistoty. A co dalšího si pro vás hvězdy přichystaly? To se dozvíte v našem TÝDENNÍM HOROSKOPU!

BERAN (21. 3. - 20. 4.)

Berani, možná si myslíte, že s vaší drahou polovičkou to půjde hladce. Ale to jste na omylu! Váš partner vám musí dát prostor k odpočinku. V práci nemáte dostatek energie na to, přistupovat k úkolům zodpovědně. A co dalšího se bude dít? To se dozvíte ve fotogalerii. 

BÝK (21. 4. - 21. 5.)

Milí Býci, hvězdy předpovídají, že tento týden zažijete pořádný adrenalin. Jste v dobré psychické i fyzické kondici. Drahá polovička má chuť se neustále sbližovat. Pozitivní energie vyvolávají nové sexuální pokušení. Na co však hvězdy upozorňují? To se dozvíte ve fotogalerii. 

BLÍŽENCI (22. 5. – 21. 6.)

Únor není zrovna váš nejoblíbenější měsíc. Ještě k tomu, když je suchý a vaši přátelé tuto výzvu dodržují. Nechcete trhat partu, ale pěkně vás to štve! Vyrazte za zážitky, u kterých nepotřebujete alkohol. Kam vám hvězdy doporučují? To se dozvíte ve fotogalerii.

RAK (22. 6. - 22. 7.)

Milí Raci, v tomto týdnu si budete muset užívat bez své drahé polovičky. Ve vztahu vám to bude skřípat! Potřebujete mít všechno pod kontrolou, a to bude kámen úrazu. A jak to budete mít v pracovní oblasti? To se dozvíte ve fotogalerii. 

LEV (23. 7. – 22. 8.)

Máte před sebou opravdu úspěšný týden. V žádném případě se nechcete pouštět do sporu. Všechny úkoly jsou pro vás dobře zvládnutelné. Ve vztazích víte, jak správně situaci analyzovat. A co dalšího vás čeká? To se dozvíte ve fotogalerii. 

PANNA (23. 8. – 22. 9.)

Milé Panny, v tomto týdnu ponesete špatně, že vám příležitost uniká mezi prsty. Hvězdy radí, abyste problémy ostatních nepřijímali za své. Na konci týdne si odpočinete. A co přestanete? To se dozvíte ve fotogalerii. 

VÁHY (23. 9. – 23. 10.)

Pracovní problémy budou pomalu narůstat. Bude potřeba se zaměřit na detaily! Ani ve vztahu to nebude růžové, bojujete s nerozhodností. Potřebujete obnovu. A co dalšího vám hvězdy předpovídají? To se dozvíte ve fotogalerii. 

ŠTÍR (24. 10. – 22. 11.)

Milí Štíři, ani malá žárlivá scénka nebude na škodu. Vaše drahá polovička to přímo vyžaduje. Ovládněte situaci a nenechávejte všechna rozhodnutí na svém partnerovi. A co vás čeká v práci? To se dozvíte ve fotogalerii. 

STŘELEC (23. 11. – 21. 12.)

Milí Střelci, v práci vám někdo dodá potřebné sebevědomí. Ale! Utíkáte od rodinných povinností. Přiznejte si, že se svému partnerovi nevěnujete dostatečně. A co dalšího hvězdy předpověděly? To se dozvíte ve fotogalerii. 

KOZOROH (22. 12. – 20. 1.)

Milí Kozorozi, v tomto týdnu vám hvězdy předpovídají zbytečný výbuch emocí. Přestáváte věřit slibům svého partnera, a proto převezmete otěže. Vztah bez komunikace však nebude fungovat! A co dalšího vás čeká? To se dozvíte ve fotogalerii. 

VODNÁŘ (21. 1. – 20. 2.)

Milí Vodnáři, čekali jste daleko více pochopení od svých blízkých. Bez očekávání, však není zklamání. I když to nebude lehké, nenechte se odradit! A jak to budete mít tento týden se vztahy? To se dozvíte ve fotogalerii. 

RYBY (21. 2. – 20. 3.)

V tomto týdnu byste měli držet kasu, jinak nastanou nečekané komplikace. Váš partner rozhazuje za zbytečnosti a zahání vás tím do kouta. Zkuste se ovládnout a vyřešit to! A co dalšího vás čeká? To se dozvíte ve fotogalerii. 

 

Témata: horoskop zajímavosti astrologie