TÝDENNÍ HOROSKOP: Berany opustí láska, Blíženci si finančně přilepší

Týdenní horoskop 13

Autor: Markéta Bartošíková

17. ledna 2022 18:00

Čeká nás magický týden ve znamení úplňku. První letošní úplněk, který proběhne 18. ledna v 0:48 hodin nás bude ovlivňovat po celý pracovní týden. Kterému znamení zasáhne nenávratně do vztahu? A kdo bude mít problémy s financemi? To se dozvíte v našem Týdenním horoskopu.

BERAN (21. 3. - 20. 4.)

V tomto týdnu budete pořádně koukat. Vaše nová známost ukáže svou pravou tvář. A jak rychle přišla, tak rychle zase odejde. Nic si z toho nedělejte, i tak vás čeká spoustu zábavných aktivit. A co vás čeká v pracovní oblasti? To se dozvíte ve fotogalerii. 

BÝK (21. 4. - 21. 5.)

Milí Býci, je před vámi náročný týden. V pracovní oblasti jste ochotni se obětovat. Otázkou je, zda vám to k něčemu bude. V lásce neplýtvejte energií a nechte všemu volný průběh. A co dalšího vás čeká? To se dozvíte ve fotogalerii. 

BLÍŽENCI (22. 5. – 21. 6.)

Pokud hodláte něco měnit, brzděte! Možná jste jen návnada na háčku. Úplněk utne všechno nezdravé. V pracovní oblasti se vám bude dařit. Finance navíc se vám budou hodit! A co dalšího se přihodí? To se dozvíte ve fotogalerii. 

RAK (22. 6. - 22. 7.)

Milí Raci, energie úplňku vás emocionálně vyždímají, a to doslova. Bude u vás převládat sklon k sebelítosti. Nepropadněte pocitu, že máte vždycky pravdu. A co vás čeká v lásce? To se dozvíte ve fotogalerii. 

LEV (23. 7. – 22. 8.)

Milí Lvi, myslíte si, že máte své energie zvládnuté? Měsíc v úplňku vás vyvede z omylu. Ve větší míře pocítíte chuť se o někoho starat. Vaše okolí však couvá. To vás velmi rozčílí a urazí vaše ego. A na co se soustředit? To se dozvíte ve fotogalerii. 

PANNA (23. 8. – 22. 9.)

Tento týden vám nabízí prostor k seberealizaci. Nebudete zmatkovat jako obvykle, ale zatnete zuby a vyplatí se to! Chcete vypadat fit? Je vhodná doba, začít! A co vás čeká v oblasti lásky? To se dozvíte ve fotogalerii. 

VÁHY (23. 9. – 23. 10.)

Milé Váhy, ve svém vztahu si hrajte na drsňáky, přitom uvnitř jste velmi emotivní. Úplněk rozbije vaši skořápku. Ukáže, jak dokážete být emotivní, vztahovační a náladoví. Snadno tak vznikne pořádná vztahová bouře. A na co dalšího se připravit? To se dozvíte ve fotogalerii. 

ŠTÍR (24. 10. – 22. 11.)

Štíři, dávejte si pozor! V tomto týdnu můžete být náchylnější k nemocem. Obzvlášť pozor si dejte na prochlazení a na močový měchýř! Račí energie vám přinese touhu po jistotě.  A co dalšího vás v tomto týdnu čeká? To se dozvíte ve fotogalerii. 

STŘELEC (23. 11. – 21. 12.)

Milí Střelci, hvězdy varují! Dávejte si velký pozor na to, co jíte. Úplněk v Raku ovlivňuje žaludek. Hrozí vám žaludeční nevolnosti. Doporučuje se lehká strava! A co dalšího vás čeká? To se dozvíte ve fotogalerii. 

KOZOROH (22. 12. – 20. 1.)

Milí Kozorozi, v tomto týdnu se více věnujte rodině a partnerovi. Energie jsou pod znamením citů. Rozhodně nezahajujte dlouhodobé projekty. A co dalšího vás čeká? To se dozvíte ve fotogalerii. 

VODNÁŘ (21. 1. – 20. 2.)

Milí Vodnáři, tento týden vás budou ovládat emoce. Dokážete se opravdu rozzuřit kvůli maličkosti. Okolí by vám mělo poskytnout prostor. O víkendu to bude o něco růžovější. A co dalšího vám tento týden přinese? To se dozvíte ve fotogalerii.

RYBY (21. 2. – 20. 3.)

V tomto týdnu objevíte nové možnosti a energie úplňku budete umět správně využít. Ve vztahu přistoupíte na kompromis a navodíte pohodovou atmosféru. Spojení mezi vámi funguje. A co vás čeká v pracovní oblasti? To se dozvíte ve fotogalerii. 

Témata: horoskop zajímavosti astrologie