Horoskop 2022: Nový rok je tady! Na co je dobré být připravený?

Ilustrační fotografie.

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

3. ledna 2022 11:00

Právě ukrajujeme již třetí den z nového kalendářního roku s letopočtem 2022, jeho naprostá většina nás ale teprve čeká. Co nás může podle horoskopu potkat?

Berani by měli pokračovat v následování svých cílů, bude však nutná spousta sebeobětování. Musí si přitom uvědomit, že jejich výdrž nebude věčná. Býci konečně zjistí, co od života chtějí, naučí se následovat své srdce, což jim otevře nové možnosti.

Blížence čeká rok plný prosperity za předpokladu, že se jim podaří si udržet v životě pořádek. Raci se naopak musí připravit na změny, možný je třeba kariérní postup v zaměstnání. 

Lidé narození ve znamení Lva by si naopak měli dát pozor na plýtvání penězi. Problémy s financemi se mohou týkat také Panen. Osud postaví do cesty nepříjemné překážky také Vahám, jejichž partnerský život bude plný nečekaných zvratů.

Štíři budou letos velice ambiciózní a udělají všechno pro to, aby sny proměnili v realitu. Naopak Střelci si musí dát pozor, aby se jim nestalo, že si ukousnou větší sousto, než zvládnou.

Kozorohy čeká klidný rok plný odpočinku, rozhodně se jim vyplatí vzít si pořádnou dovolenou. Také Vodnářům se v následujících 12 měsících změní život k lepšímu. Ryby se mohou těšit na dobrodružství, jelikož jim nebude chybět odvaha ke změnám.

Témata: horoskop