Kdy chcete, aby se v roce 2022 narodilo vaše dítě? Horoskop mluví jasně!

Ilustrační fotografie

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz, ČTK

28. prosince 2021 15:04

Většina lidí nejspíš ví, že k svátku svatého Valentýna, který každoročně připadá na 14. února, patří srdíčka, květiny, čokoláda a amorkové coby symboly lásky a zamilovaných. Ale co ti, kdo se v tento den narodí? Podle horoskopů je to prakticky to nejlepší, co je může potkat.

Bez ohledu na to, jak se tento den soustřeďuje na zamilované, stačí se podívat na pověry, do zvěrokruhu a numerologických horoskopů, abyste našli spoustu zajímavého o osobnostech malých dárečků, kteří přišli na svět právě na Valentýna. Třeba to, že si možná datum svého narození sami vyberou, aby byli okouzlující, chytří, vášniví a neodolatelní.

Zvěrokruh pak dětem narozeným na Valentýna předpovídá, že budou okouzlující, bystré a se smyslem pro humor. Koneckonců co jiného by se dalo čekat od miminka, kterého přinese samotný Amor? Dalším darem, který podle zvěrokruhu dostávají děti narozené 14. února do vínku, je intelekt. Bude se jim dařit při studiu, a přitom zůstanou vstřícní a přátelští.

Podle tarotových karet jsou děti narozené na Valentýna odhodlané, mají rády výzvy a milují riziko. Žene je touha po úspěchu, a také lidem, které mají rádi, chtějí pomoci, aby v životě uspěli. Tyto děti se rodí s vášní, které se nic nemůže postavit do cesty.

Některé horoskopy dokonce tvrdí, že označit valentýnské děti za "okouzlující" je značné podceňování, protože jsou jednoduše neodolatelné. Podle nich v sobě mají romantiku, vřelost a záhadnost, takže si lidé nemohou pomoci - jsou k nim neodolatelně přitahováni. Zkrátka se dá bez přehánění říci, že děti narozené na Valentýna se v životě dočkají spousty lásky, píše server Romper.

Témata: dětské Děti horoskop