VELKÝ HOROSKOP NA ČERVEN: Váhy ovládne stres, Střelce láska

Léto 13

Autor: Markéta Bartošíková, stars24.cz

7. června 2021 13:40

Léto pomalu klepe na dveře! Začínáme si užívat slunečného počasí a radostí, které tohle roční období nabízí. Ale i v těchto dnech nám mohou dát hvězdy pořádně zabrat. Některých zrozenců se zmocní emoční bouře, jiní si velkou hlavu nedělají. Jaký bude letošní červen? Přinese vám začátek léta novou lásku? To se dozvíte ve VELKÉM ČERVNOVÉM HOROSKOPU!

BERAN (21. 3. - 20. 4.)

Milí Berani, v tomto měsíci vám hvězdy hodí plusové body. Svou drahou polovičku si získáte nejenom upřímností, ale také svým pozitivním přístupem k životu. V pracovní sféře si dokážete poradit i s tím nejotravnějším kolegou. A jak na tom budete se zdravím? To se dozvíte ve fotogalerii. 

BÝK (21. 4. - 21. 5.)

Milí Býci, při plnění pracovních úkolů vaše energie výrazně klesá. Snažte se vyrazit na nějakou společenskou akci. Ve financích dbejte větší obezřetnosti! Začátek léta by vás mohl dostat do obtíží. A co dalšího byste měli udělat? To se dozvíte ve fotogalerii. 

BLÍŽENCI (22. 5. – 21. 6.)

Milí Blíženci, červen přináší mnoho skvělých nápadů, které vám šéf rozhodně schvaluje. Co se týká financí, tak vás hvězdy varují: Můžete se snadno vydat na špatnou cestu! A co dalšího vám hvězdy předpovídají? To se dozvíte ve fotogalerii. 

RAK (22. 6. - 22. 7.)

Milí Raci, v červnu nemáte tolik energie, kolik byste očekávali. Přesto perfektně dokážete setřít lidi, kteří vás štvou. V pracovní oblasti budete muset vynaložit větší úsilí. A co dalšího vám červen přinese? To se dozvíte ve fotogalerii. 

LEV (23. 7. – 22. 8.

Milí Lvi, v pracovní oblasti bude obtížné najít vhodné východisko. Máte sklony důvěřovat někomu, kdo vás může vědomě oklamat. Rodinné vztahy se podepisují na vašem neobvyklém chování. A co dalšího vás čeká? To se dozvíte ve fotogalerii. 

PANNA (23. 8. – 22. 9.)

Milé Panny, v červnu si pochvalu rozhodně nezasloužíte. Cítíte se ublíženě, ale vaše emoce nebudou oprávněné. Ve financích se zaměřte na výhodnější podmínky. A jak to budete mít se zdravím? To se dozvíte ve fotogalerii. 

VÁHY (23. 9. – 23. 10.)

Milé Váhy, v tomto měsíci vás budou ovládat stresové situace. V pracovní oblasti však konečně dosáhnete úspěchu. Náročné povinnosti budete muset řešit ihned. Ve vztahu nebudete mít moc společných plánů. A co dalšího vás čeká? To se dozvíte ve fotogalerii. 

ŠTÍR (24. 10. – 22. 11.)

Milí Štíři, v červnu dokážete mile překvapit svého nadřízeného. Dáváte si záležet na vynikajících výsledcích. Milostný život vám funguje na jedničku. Co vám ale hrozí v oblasti financí? To se dozvíte ve fotogalerii. 

STŘELEC (23. 11. – 21. 12.)

Milí Střelci, v práci se vám nespolupracuje dobře, za to váš partnerský život si užíváte na plné obrátky. Bude to něco za něco. Se svou láskou zapomínáte na svět kolem vás. A co dalšího vás v červnu čeká? To se dozvíte ve fotogalerii. 

KOZOROH (22. 12. – 20. 1.)

Milí Kozorozi, v tomto měsíci zažijete pořádný kolotoč. Prožíváte pracovní shon a musíte se rozhodnout, čemu dáte přednost. Zda práci, nebo své drahé polovičce. Nakonec si to sedne, a vy budete spokojení. A co dalšího vám hvězdy předpovídají? To se dozvíte ve fotogalerii. 

VODNÁŘ (21. 1. – 20. 2.)

Milí Vodnáři, v červnu vám chybí nadšení. Procházíte partnerskou bouří a během pracovních povinností, myslíte na to, jak ji vyřešit. Připravte se na to, že takto si u svého šéfa nešplhnete. A na co dalšího se musíte připravit? To se dozvíte ve fotogalerii. 

RYBY (21. 2. – 20. 3.)

Milé Ryby, v tomto měsíci se budete muset plácnout přes kapsu a příliš mnoho povinností vás unaví. Zaměřujte se pouze na to, co si v danou chvíli přejete. V rodinném prostředí se cítíte trochu pod tlakem. A co dalšího vás čeká? To se dozvíte ve fotogalerii. 

Témata: Léto horoskop