První máj, lásky čas: Které znamení dostane polibek? A kdo roušku naopak nesundá?

1. máj 13

Autor: Markéta Bartošíková, stars24.cz

30. dubna 2021 15:30

První máj je u nás považován za svátek zamilovaných a slavíme ho 1. května. Prvomájové tradice jsou nabité polibky pod rozkvetlou třešní. Polibek pod stromem je plodný a má zajistit danému páru plodnost. Každé znamení zvěrokruhu má však svůj styl polibků. Jak tomu bude letos? A jak jsou na tom jednotlivá znamení s líbáním?

BERAN (21. 3. - 20. 4.)

Berani si líbání velmi užívají, sice ne tak moc jako sex, ale energické a impulzivní polibky pod třešní nebudou chybět ani letos. Singles mohou očekávat žhavý polibek v metru.

BÝK (21. 4. - 21. 5.)

Býk nešetří romantikou. V tomto období předvádí svou smyslnost a při prvomájové tradici se vyžívá v dlouhém a něžném líbání. Nezadaní to v soukromí pořádně rozjedou.

BLÍŽENCI (22. 5. – 21. 6.)

Blíženci se na líbání neumí soustředit. Jinak tomu nebude ani letos. Proto raději prvomájové políbení vynechají. Singles čeká spíše křečovitý a nucený polibek. 

RAK (22. 6. - 22. 7.)

Raci se umí odvázat, ale na veřejnosti polibky raději šetří. V soukromí se však dostanou do úplné euforie. Singles v sobě neobjeví tolik něhy, a tak zůstanou skryti pod rouškou.

LEV (23. 7. – 22. 8.)

Lev si líbání užívá, ale pozor - potřebuje slyšet i pochvalu od své drahé polovičky. Prvomájové líbání je vstupenkou k něčemu velkému. Dostáváte skvělou příležitost ke zplození potomka.

PANNA (23. 8. – 22. 9.)

Romantické Panny jsou při líbání opatrné. Málokdy se dokáží odpoutat od reality. Jejich polibky jsou však sladké. Singles nedostanou letos příležitost.

VÁHY (23. 9. – 23. 10.)

Pro Váhy je líbání slast. Ovšem těžko hledají ty správné kandidáty k polibku. Letos budou mít štěstí a přijdou si na své. Nezadaní budou provokativní a čeká je dokonalý líbací maraton. 

ŠTÍR (24. 10. – 22. 11.)

Štíři preferují bezpochyby sex. Líbání pod rozkvetlou třešní dělají jen pro potěšení své drahé polovičky. Ví, že polibky jsou přestupnou stanicí k sexu. Ani nezadaní se letos neodbudou.

STŘELEC (23. 11. – 21. 12.)

Střelci líbání prostě zbožňují. Flirtování a polibky jsou pro ně zábavnější než sex. Při líbání jsou něžní, vášniví a okouzlující. Vše začíná jemnými pusinkami a končí divokou líbačkou.

KOZOROH (22. 12. – 20. 1.)

Kozoroh líbání miluje. Vlastně miluje všechny fyzické doteky. Vše ale v duchu romantiky. Singles čekají letos slastné chvilky. Dávejte si však pozor na nadměrné olizování. 

VODNÁŘ (21. 1. – 20. 2.)

Vodnáři sází na svádění. Líbání je pro ně začátek něčeho energického a rádi při tom mají vše pod kontrolou. Singles si tentokrát neškrtnou a extra prožitek jim uteče jako voda.

RYBY (21. 2. – 20. 3.)

Něžné Ryby se letos nedokáží patřičně uvolnit, i přesto, že je líbání jejich parketa. Nošení roušek jim vezme veškerý sexuální apetit. Tak snad příští rok! Singles naopak najdou odvahu a prožijí skvělé chvíle.

Témata: horoskop Láska, intimnosti, vztahy Líbání 1. máj