TÝDENNÍ HOROSKOP: Vodnáři dostanou přes prsty, Kozorozi budou úspěšní

Ilustrační foto 13

Autor: Markéta Bartošíková, stars24.cz

22. února 2021 15:20

Poslední únorový týden právě začíná a přinese zvraty i nové situace! Co nás v tomto týdnu čeká? V sobotu nás čeká úplněk v Panně a těmito energiemi budeme ovlivňováni v celém týdnu. Některé čeká hvězdná přízeň, jiné zmáhají pracovní povinnosti. A co dalšího nám hvězdy předurčují? To se dozvíte v TÝDENNÍM HOROSKOPU!

BERAN (21. 3. - 20. 4.)

Milí Berani, v tomto týdnu úspěšně plníte všechny pracovní úkoly. Budete si však muset přiznat některé chyby. V lásce vám hvězdy předurčují úspěch. A co nezadaným? To se dozvíte ve fotogalerii. 

BÝK (21. 4. - 21. 5.)

Býci, v tomto týdnu budete muset adekvátně zareagovat na některé pracovní povinnosti. Poslední dobou jste unavení, ale Měsíc zlepší vaši imunitu. V milostné sféře si budete moci vydechnout. A co singles? To se dozvíte ve fotogalerii. 

BLÍŽENCI (22. 5. – 21. 6.)

Milí Blíženci, v tomto týdnu nevzbudíte nejlepší dojem na šéfa. Naopak ve vztazích se setkáváte s chválou. Rozhodně dostanete to, co si zasloužíte. A jak se bude dařit nezadaným? To se dozvíte ve fotogalerii. 

RAK (22. 6. - 22. 7.)

Milí Raci, energie blížícího se úplňku vás působí migrény a na důležité pracovní povinnosti se nedokážete soustředit. I v lásce bude potřeba trochu času na odpočinek. Tento týden zkrátka nebude ten nejlepší. A jak to budou mít singles? To se dozvíte ve fotogalerii. 

LEV (23. 7. – 22. 8.)

Lvi si v tomto týdnu projdou horkými chvilkami. V práci se cítíte k ničemu a doma si zbytečně vytváříte dusnou atmosféru. Hvězdy vám ukazují, jakým směrem se rozhodně nemáte vydávat! A co čeká na singles? To se dozvíte ve fotogalerii. 

PANNA (23. 8. – 22. 9.)

Milé Panny, tento týden přinese do vašeho života vzrušení, ale i reorganizaci. Zůstává jen na vás, čemu dáte opravdovou přednost. V zaměstnání dokážete, jak jste praktičtí a moderní. A jaký týden čeká na nezadané? To se dozvíte ve fotogalerii. 

VÁHY (23. 9. – 23. 10.)

Milé Váhy, v tomto týdnu zjistíte, kteří přátelé vám zůstanou i nadále. Ve vztazích si nedáte nic vymluvit, přesto se cítíte na výsluní. A jaký týden budou mít singles? To se dozvíte ve fotogalerii. 

ŠTÍR (24. 10. – 22. 11.)

Štíři, budete muset stát nohama na zemi a sundat růžové brýle. S partnerem se stále poměřujete, ale jednou si budete muset přiznat chybu. A co čeká na singles? To se dozvíte ve fotogalerii. 

STŘELEC (23. 11. – 21. 12.)

Milí Střelci, musíte se uskromnit a zkusit nový start pro své tělo. Nerozhazujte finance za nesmysly. A své blízké si hýčkejte! Porozumění najdete u přátel. A co singles? To se dozvíte ve fotogalerii. Upoutáte pozornost nového objevu.

KOZOROH (22. 12. – 20. 1.)

Milí Kozorozi, hvězdy vám splní vše, co si budete přát. První krok bude na vás. Předurčují vám však příznivý týden. Ve vztazích složíte zbraně a v práci vás nebude nic svazovat. A singles? To se dozvíte ve fotogalerii. 

VODNÁŘ (21. 1. – 20. 2.)

Vodnáři, v tomto týdnu budete prahnout po určité moci. Cokoliv sdílet, vám nedělá problém, a to ani ve vztahu. Váš partner vám bude muset určit hranice. To však nebudete akceptovat! A co čeká na singles? To se dozvíte ve fotogalerii. 

RYBY (21. 2. – 20. 3.)

Milé Ryby, v tomto týdnu nehodláte řešit nepodstatné věci. Ve vztahu děláte to, na co jste zvyklí a v práci neděláte urychlené závěry. Bude to tak trochu stereotyp! A jak na tom budou singles? To se dozvíte ve fotogalerii.

Témata: horoskop znamení zajímavosti