HOROSKOP NA VÍKEND: Lvi nesmí utrácet, Berany čeká něco výjimečného

A co dalšího hvězdy předpověděly? 13

Autor: Markéta Bartošíková, stars24.cz

20. února 2021 13:55

Je tady víkend! A co neočekávaného přinese? Budeme pod vlivem energií Ryb, proto si dávejte pozor na své emoce! Některé zrozence čeká víkend plný stresu, jiní předvedou svou divokost. A co dalšího hvězdy předpověděly? To se dozvíte ve VÍKENDOVÉM HOROSKOPU!

BERAN (21. 3. - 20. 4.)

Milí Berani, o víkendu se skvěle postaráte o svou rodinu. Vaše drahá polovička vymyslí něco výjimečného. Tento víkend vypadá velmi slibně! A jak na tom budou nezadaní? To se dozvíte ve fotogalerii. 

BÝK (21. 4. - 21. 5.)

Býci, o víkendu se vám to sesype jako domeček z karet. Budete skeptičtí a neuvidíte světlo na konci tunelu. Předvedete, jak umíte být náladoví. A jak na tom budete s láskou? To se dozvíte ve fotogalerii. 

BLÍŽENCI (22. 5. – 21. 6.)

Blíženci, o víkendu si naplánujte pořádný výšlap. Příroda, čerstvý vzduch a přátelé, to je to pravé. Nenechte se ničím vyrušovat! Vaše drahá polovička se bude muset o vaši maličkost podělit. A co singles? To se dozvíte ve fotogalerii. 

RAK (22. 6. - 22. 7.)

Milí Raci, zbytečně si přidáváte další práci. Není to nutné!  S vaším partnerem si to navíc rozházíte a budete se nakonec i těšit do práce. A co čeká na singles? To se dozvíte ve fotogalerii. 

LEV (23. 7. – 22. 8.)

Milí Lvi, poslední dobou jste utráceli více, než jste měli. O víkendu moc nerozhazujte a místo nákupů, si udělejte čas na sebe a svou drahou polovičku. A co čeká singles? To se dozvíte ve fotogalerii. 

PANNA (23. 8. – 22. 9.)

Milé Panny, na začátku víkendu vyhledáváte osobu, které byste se mohli svěřit. Nakonec se sami stanete vrbou. V lásce disponujete nezkrotnou vášní. A singles? To se dozvíte ve fotogalerii. 

VÁHY (23. 9. – 23. 10.)

Váhy, víkend bude ve znamení úplně jiných situací, než na které, jste zvyklí. S romantikou moc nepočítejte! Půjde to z jednoho extrému do druhého. A jak dopadnou singles? To se dozvíte ve fotogalerii. 

ŠTÍR (24. 10. – 22. 11.)

Milí Štíři, užíváte si sympatie opačného pohlaví, ale co vaše drahá polovička? O víkendu vás čeká nepěkná hádka! Musíte si ujasnit hranice a pořádně to spolu probrat. A co singles? To se dozvíte ve fotogalerii. 

STŘELEC (23. 11. – 21. 12.)

Milí Střelci, konečně odhodíte stud a vrhnete se na věci, které vám delší dobu vrtaly hlavou. Povinnosti tentokrát odsouváte na druhou kolej. A jak dopadnou nezadaní? To se dozvíte ve fotogalerii. 

KOZOROH (22. 12. – 20. 1.)

Kozorozi, užijete si společné chvíle se svým partnerem a budete se řídit dobře mířenými radami. Práci necháváte na jindy. A jak si víkend užijí singles? To se dozvíte ve fotogalerii. 

VODNÁŘ (21. 1. – 20. 2.)

Milí Vodnáři, ve vztahu váš čeká pořádný kolotoč. Energie bude kolísat. Máte strach nahlédnout do hloubky vašeho vztahu. O tomto víkendu se soustřeďte na svou duchovní stránku. A singles? To se dozvíte ve fotogalerii. 

RYBY (21. 2. – 20. 3.)

Rybky, tento víkend bude trochu hektický. Plánovali jste něco jiného. Relaxaci však necháváte na jindy. Vrhnete se do důležitějších věcí. A co láska? To se dozvíte ve fotogalerii. 

Témata: horoskop znamení zajímavosti