TÝDENNÍ HOROSKOP: Panny odhalí pravdu, Ryby zase trumfy v lásce

Co vás tento týden čeká? 13

Autor: Markéta Bartošíková, stars24.cz

15. února 2021 14:45

Nový týden je před námi a na některé z nás si hvězdy připravily pořádné pikantnosti. Ve čtvrtek Slunce vstupuje do znamení Ryb. A právě tento vodní živel symbolizuje city a emoce. Koho emoce ovládnou? A kdo bude mít strach a obavy o své blízké? To se dozvíte v TÝDENNÍM HOROSKOPU!

BERAN (21. 3. - 20. 4.)

Milí Berani, v tomto týdnu vám hvězdy pomohou vytěsnit emoce, které držíte v sobě. Bylo by dobré najít si citlivě cestu ke své drahé polovičce. V práci předvedete vrchol moudrosti. A co singles? To se dozvíte ve fotogalerii. 

BÝK (21. 4. - 21. 5.)

Milí Býci, tento týden přinese překvapivě uvolněné emoce. Budete si užívat toho, co život nabízí. A to se možná nebude všem líbit. Nechte ostatní, ať si zametou před vlastním prahem. A co vás čeká v lásce? To se dozvíte ve fotogalerii. 

BLÍŽENCI (22. 5. – 21. 6.)

Milí Blíženci, čekejte vyhrocené emoce. Tento týden přinese strach o vaše blízké, což jim není ku prospěchu. Otevřenost momentálně nebude na místě. V lásce nejste na vrcholu sil. A co singles? To se dozvíte ve fotogalerii. 

RAK (22. 6. - 22. 7.)

Milí Raci, rozdáváte pozitivní energii plnými doušky. Nic nepředstíráte a váš partner se na vás může spolehnout. Navíc pomáháte těm, kteří to potřebují. A jak na tom budou nezadaní? To se dozvíte ve fotogalerii. 

LEV (23. 7. – 22. 8.)

Milí Lvi, tento týden přinese neobvyklé situace. Pravděpodobně nebudete ve své kůži, ale snažte se poodkrýt i něco příjemného. Nemusíte být za každou cenu pánem situace. A co singles? To se dozvíte ve fotogalerii. 

PANNA (23. 8. – 22. 9.)

Milé Panny, díky svým špatným pocitům dokážete snadněji odhalit pravdu. Vaše city a partnera si rozhodně nepřikrášlujete. Emoce se nakonec vybarví. V pracovní oblasti se mučíte zbytečně. A co čeká na nezadané? To se dozvíte ve fotogalerii. 

VÁHY (23. 9. – 23. 10.)

Milé Váhy, v tomto týdnu se projeví bojovnost a schopnost vést. Přesně víte, co děláte, a to také správně využijete. Ve vztazích nacházíte větší propojení. A jak to budou mít nezadaní? To se dozvíte ve fotogalerii. 

ŠTÍR (24. 10. – 22. 11.)

Milí Štíři, sem tam nechte své myšlenky volně plynout. Blokujete si dobré energie. V lásce vám chybí síla, v práci se můžete spolehnout na klidný týden. A co čeká singles? To se dozvíte ve fotogalerii. 

STŘELEC (23. 11. – 21. 12.)

Milí Střelci, máte nutkání všechno kolem sebe prozkoumat. Rozhodně se v tomto týdnu vyhněte negativním lidem. Najděte si prostředí, které vám bude vyhovovat. A co láska? To se dozvíte ve fotogalerii. 

KOZOROH (22. 12. – 20. 1.)

Milí Kozorozi, nasáváte negativní atmosféru posledních dní. Máte sklon se spíš stáhnout do sebe. Díky svým projektům však umíte dobře vydělat. A co čeká na singles? To se dozvíte ve fotogalerii. 

VODNÁŘ (21. 1. – 20. 2.)

Milí Vodnáři, nic vás nepřekvapí. Způsob, jakým věci prožíváte, vám špatně vyrovnává energie. Nezapomeňte, peníze jsou pomíjivé! V lásce to bude takový klid před bouří. A jak dopadnou singles? To se dozvíte ve fotogalerii. 

RYBY (21. 2. – 20. 3.)

Milé Ryby, využijete všechny trumfy v lásce. Své drahé polovičce dokážete vykouzlit úsměv na tváři. A tím sami sebe uspokojíte. V pracovní oblasti to malinko drhne, ale dokážete si s tím poradit. A co singles? To se dozvíte ve fotogalerii. 

Témata: horoskop znamení zajímavosti