SPECIÁLNÍ VALENTÝNSKÝ HOROSKOP: Berani zažijí extázi, Panny čeká hádka!

Ilustrační fotografie

Autor: Markéta Bartošíková, stars24.cz

14. února 2021 13:20

Valentýn je tady! A co vám hvězdy předpověděly na letošní svátek zamilovaných? Některým se vyplní jejich milostné touhy, jiní nedodají tomuto dni příliš přátelskou atmosféru. Které znamení vsadí na vzrušení a zábavu? A pro které bude tento den náročný? To se dozvíte ve SPECIÁLNÍM VALENTÝNSKÉM HOROSKOPU!

BERAN (21. 3. - 20. 4.) Milí Berani, tento den přináší do vašeho milostného života extázi. Zdaleka netoužíte po stabilitě, ale po vášni a dobrodružství. Vaší drahé polovičce ukážete, jak bezmezně dokážete milovat. A co singles? To se dozvíte ve fotogalerii. Následujte hlas svého srdce.

BÝK (21. 4. - 21. 5.) Milí Býci, tento svátek neberete nějak zvlášť vážně. V určitém momentu dokážete vyjádřit lásku a umíte být něžní, ale nepotřebujete k tomu den sv. Valentýna. A jak na tom budou nezadaní? To se dozvíte ve fotogalerii. Budete potřebovat emocionální podporu.

BLÍŽENCI (22. 5. – 21. 6.) Milí Blíženci, tento den je jako stvořený pro nová sexuální dobrodružství. Svou lásku nakazíte smyslností a užijete si to skvěle! Vaše drahá polovička vám to oplatí. A singles? To se dozvíte ve fotogalerii. Začnou se kolem vás hemžit zajímavé protějšky.

RAK (22. 6. - 22. 7.) Milí Raci, Valentýn vám z hlediska lásky nepřináší dobré vyhlídky. Svou lásku necháváte bez povšimnutí a jen těžko své drahé polovičce něco dokazujete. Hvězdy předpovídají partnerskou hádku. A co čeká singles? To se dozvíte ve fotogalerii. Najdete to, co vás uspokojuje.

LEV (23. 7. – 22. 8.) Milí Lvi, váš Valentýn okořeníte láskou a především luxusními dárky. Ale požadujete něco na oplátku. S partnerem budete naladěni na stejné vlně. A jak se bude dařit nezadaným? To se dozvíte ve fotogalerii. V tomto dni nevidíte smysl života.

PANNA (23. 8. – 22. 9.) Milé Panny, nebude to takové, jak jste očekávali. Čeká vás hádka kvůli dárku. Přednost dáváte raději dobrodružství, vaše drahá polovička to však vidí jinak. A co singles? To se dozvíte ve fotogalerii. Není pochyb o tom, že najdete lásku.

VÁHY (23. 9. – 23. 10.) Milé Váhy, o sv. Valentýnu se cítíte chaoticky. Své přednosti odsouváte na druhou kolej a nedaří se vám udělat první krok. Nevěšte hlavu, nejde o život! A co čeká na singles? To se dozvíte ve fotogalerii. Náhodné románky nejsou to pravé!

ŠTÍR (24. 10. – 22. 11.) Milí Štíři, Valentýn prostě milujete! Můžete si říct prakticky o cokoliv a v posteli můžete dovádět a upustit uzdu těm nejžhavějším fantaziím. Ve kvalitním sexu vidíte budoucnost. A singles? To se dozvíte ve fotogalerii. Budete bodovat!

STŘELEC (23. 11. – 21. 12.) Milí Střelci, tento den propustí velkou náladovost. K vyslovení ze svých citů nepotřebujete Valentýn. Hvězdy předpovídají rozbouřené emoce. A jak na tom budou nezadaní? To se dozvíte ve fotogalerii. Dokážete se připravit o pozitivní pohled.

KOZOROH (22. 12. – 20. 1.) Milí Kozorozi, váš Valentýn bude nabitý zážitky, které si budete dlouho pamatovat. Ať se děje cokoliv, budete na vrcholu! Užijete si to dokonale. A co čeká na singles? To se dozvíte ve fotogalerii. Milostným hrátkám se nebráníte.

VODNÁŘ (21. 1. – 20. 2.) Milí Vodnáři, milujete vzrušení a milá gesta, ale rozhodně k tomu nepotřebujete speciální den. Přesto hvězdy předpovídají experimentování, nové energie a emoce. A singles? To se dozvíte ve fotogalerii. Tento den bude pro vás neveselý.

RYBY (21. 2. – 20. 3.) Milé Ryby, tento den se vydaří. Snadno uhádnete potřeby svého partnera, a on ty vaše. Dovolíte si nejednu radost! Letošní Valentýn může hodně změnit. A jak to bude u singles? To se dozvíte ve fotogalerii. Novému protějšku neodoláte.

Témata: horoskop svátek svatého valentýna Láska, intimnosti, vztahy