Horoskop: Přichází magické NOVOLUNÍ VE VODNÁŘI. Býkům pročistí vztahy, Váhy zažijí nirvánu

Co je předurčeno jednotlivým znamením? To se dozvíte v našem horoskopu. 13

Autor: Markéta Bartošíková, stars24.cz

11. února 2021 10:15

Čtvrteční večer přinese Měsíc v novoluní, tentokrát ve znamení svobodomyslného Vodnáře. Jak nás energie tohoto novoluní ovlivní? Novoluní ve Vodnáři se soustřeďuje na svobodu, originalitu a osobní růst. Budeme hledat pravdu a někteří zjistí, že pohár trpělivosti není nekonečný. Co je předurčeno jednotlivým znamením? To se dozvíte v našem horoskopu.

BERAN (21. 3. - 20. 4.)

Milí Berani, v tomto období, dokážete být milující, ale na své sny si nenecháte sáhnout. Nezvykle rychle budete mít jasno v tom, čeho chcete dosáhnout. A co dalšího vás čeká? To se dozvíte ve fotogalerii. 

BÝK (21. 4. - 21. 5.)

Milí Býci, při tomto novoluní budete čistit vztahy. Citová krize nebude výjimkou. Pozor však na to, jakou strategii zvolíte! Možná netoužíte po společných snech, jak si myslíte. A co dalšího se bude dít? To se dozvíte ve fotogalerii. 

BLÍŽENCI (22. 5. – 21. 6.)

Milí Blíženci, to, co jste doposud nezvládli, nechejte za sebou. Soustřeďte se na všechny své přání a vize. Bude důležité dotáhnout je do konce! Máte jedinečnou šanci. A co láska? To se dozvíte ve fotogalerii. 

RAK (22. 6. - 22. 7.)

Milí Raci, novoluní ve Vodnáři přinese plodné období. Změníte pohled na svět a hned se vám bude lépe dýchat. V tomto období ušetříte čas i peníze. A jak to budete mít ve vztazích? To se dozvíte ve fotogalerii. 

LEV (23. 7. – 22. 8.)

Milí Lvi, v tomto období, si dávejte pozor na podvody. Zejména si hlídejte své finance. Naopak ve vztazích budete muset více důvěřovat. A co dalšího vás čeká? To se dozvíte ve fotogalerii. 

PANNA (23. 8. – 22. 9.)

Milé Panny, energie tohoto novoluní vám zorganizují nové milostné dobrodružství. Nezapomínejte, že i sebeláska je opravdu důležitá. Novoluní vám přinese tolik potřebnou energii. A co dalšího se bude dít? To se dozvíte ve fotogalerii. 

VÁHY (23. 9. – 23. 10.)

Milé Váhy, očekávejte něco opravdu velkého. V osobním životě se posunete na novou úroveň. Budete si bližší se svou drahou polovičkou a možné pomluvy budete zcela ignorovat. A co dalšího vás čeká? To se dozvíte ve fotogalerii. 

ŠTÍR (24. 10. – 22. 11.)

Milí Štíři, v tomto období si dávejte obzvlášť pozor na své zdraví. Víš imunitní systém je oslabený a viry cítí příležitost. Ve vztazích pocítíte zřejmě zmatek. A co dalšího očekávat? To se dozvíte ve fotogalerii. 

STŘELEC (23. 11. – 21. 12.)

Milí Střelci, novoluní se projeví ve velkém. Jak ve vašem pracovním, tak i milostném životě budete na koni. Energie se vyrovná a vy se zbavíte všeho negativního. A co dále? To se dozvíte ve fotogalerii. 

KOZOROH (22. 12. – 20. 1.)

Milí Kozorozi, v tomto období se zaměřte na plánování kariéry. Působíte plaše, ale umíte překvapit a zneškodnit nepřítele. A co se bude dít ve vašem milostném životě? To se dozvíte ve fotogalerii. 

VODNÁŘ (21. 1. – 20. 2.)

Milí Vodnáři, novoluní uplatní vaši bystrost, individualitu a svobodné myšlení. Ve vztazích jste tak trochu na zabití a dokážete zranit. Ale co umíte správně vyhodnotit? To se dozvíte ve fotogalerii. Situace.

RYBY (21. 2. – 20. 3.)

Milé Ryby, novoluní vám plánuje lepší budoucnost. Nepodstatné umíte pěkně rozfoukat. V lásce jste pohlceni novou vášnivou energií. A co dalšího byste měli očekávat? To se dozvíte ve fotogalerii. 

Témata: horoskop znamení zajímavosti