HOROSKOP NA VÍKEND: Které znamení ovládne sebelítost a které si musí dát pozor na finance?

Ilustrační fotografie 13

Autor: Markéta Bartošíková, stars24.cz

6. února 2021 9:19

Na tento únorový víkend předpovídají hvězdy některým znamením komplikované citové záležitosti. Venuše v konjunkci se Saturnem zapříčiní deprese, nespokojenost i dávku sebelítosti. Raci budou opatrní ke svým financím, Lvi zase podezíraví vůči partnerovi. Jaké další zajímavosti vám hvězdy přinesou? To se dozvíte ve VÍKENDOVÉM HOROSKOPU!

BERAN (21. 3. - 20. 4.)

Milí Berani, tento víkend si dokonale užijete, i přes veškerá opatření, naplánujete perfektní milostný program. Svému partnerovi ukážete, jak si ho vážíte. A jak na tom budou nezadaní? To se dozvíte ve fotogalerii. 

BÝK (21. 4. - 21. 5.)

Milí Býci, o tomto víkendu vás čeká nespokojenost pramenící z citových záležitostí. Na svém partnerovi lpíte až příliš, což může vašeho partnera dráždit. Hvězdy stojí při vás, zkuste se odreagovat o samotě. A co čeká na singles? To se dozvíte ve fotogalerii. 

BLÍŽENCI (22. 5. – 21. 6.)

Milí Blíženci, o víkendu zůstáváte překvapivě pozadu. Nereagujete pohotově a budete bojovat s náladovostí. Rozzlobíte se kvůli každé maličkosti. A jak na tom budou nezadaní? To se dozvíte ve fotogalerii. 

RAK (22. 6. - 22. 7.)

Milí Raci, stále doufáte v lepší zítřky. Starosti vám dělají finance. Snažíte se uskromnit bez větších problémů, ale ne vždy jde vše podle plánů. Stav vašeho konta vám působí i citové potíže. A co dalšího vás čeká? To se dozvíte ve fotogalerii. 

LEV (23. 7. – 22. 8.)

Milí Lvi, o víkendu se budete chovat přesně tím způsobem, kterým si nepřejete. Překvapivě vás ovládá sebelítost a chmurné rozhodnutí minulých dní vám na náladě rozhodně nepřidává. Po víkendu bude zase lépe! A singles? To se dozvíte ve fotogalerii. 

PANNA (23. 8. – 22. 9.)

Milé Panny, pro vás bude tento víkend plný pozitivních nálad a emocí. Hvězdy však varují před zbytečným utrácením, své nákupy si dobře rozmyslete. V oblasti lásky se cítíte skvěle. A co čeká na singles? To se dozvíte ve fotogalerii. 

VÁHY (23. 9. – 23. 10.)

Milé Váhy, hvězdy vám v oblasti lásky předpovídají zajímavý víkend. Ale pozor! Nevěřte jen tak někomu! Rozhodně poslouchejte svou intuici a vnitřní hlas. Ostatní plány vám vyjdou na jedničku! A co singles? To se dozvíte ve fotogalerii. 

ŠTÍR (24. 10. – 22. 11.)

Milí Štíři, po náročném týdnu máte rozjitřené emoce. O víkendu se soustřeďte na svou duševní stránku. Potřebujete zažít něco nového. Ve vztazích si dejte pozor na kritizování. A jaký víkend prožijí nezadaní? To se dozvíte ve fotogalerii. 

STŘELEC (23. 11. – 21. 12.)

Milí Střelci, o tomto víkendu na vás mohou působit negativní a temné myšlenky. I když v posteli dokážete ztratit veškeré zábrany. Rozhodně se nevyhýbejte svým opravdovým pocitům. Někde by to mohlo bouchnout! A singles? To se dozvíte ve fotogalerii. 

KOZOROH (22. 1. - 20. 1.)

Milí Kozorozi, o víkendu si moc neodpočinete, protože neumíte zabrzdit. Zkuste si dát prostor. Opět se soustředíte na vymýšlení všemožného. Neumíte se ovládnout. A co nezadaní? To se dozvíte ve fotogalerii. 

VODNÁŘ (21. 1. – 20. 2.)

Milí Vodnáři, tento víkend bude náročný. Tak moc vás sužují současná opatření. Nemůžete se bavit, navštěvovat své přátele a vaše já trpí. Váš partner vám chystá překvapení, o které vlastně ani nestojíte. A co singles? To se dozvíte ve fotogalerii. 

RYBY (21. 2. – 20. 3.)

Milé Ryby, tento víkend přinese vypjaté emoční záležitosti. Snáší se na vás spoustu problémů, a vy se budete muset překonávat. Konec víkendu bude nakonec příjemný a všechno si s partnerem ujasníte. A co čeká singles? To se dozvíte ve fotogalerii. 

Témata: horoskop znamení zajímavosti