TÝDENNÍ HOROSKOP: Raky ovládne nervozita, Panny vsadí na zdravý rozum

Singles neovládnou své ego. 12

Autor: Markéta Bartošíková, stars24.cz

25. ledna 2021 14:15

Poslední lednový týden je před námi a bude pod nadvládou čtvrtečního úplňku! A co nám tedy přinese? Potěší vás velký energetický náboj i touha po romantice. Některé zrozence čeká smír, jiné zase pohltí urážlivost. Jaké další zajímavosti vám hvězdy na tento týden předurčily? To se dozvíte v TÝDENNÍM HOROSKOPU!

BERAN (21. 3. - 20. 4.)

Milí Berani, tento týden vám nabídne spoustu možností, jak se uplatnit. Víte, co máte dělat. Opět se utvrdíte v tom, kdo je váš opravdový přítel. V milostné oblasti mohou nastat problémové situace. A co singles? To se dozvíte ve fotogalerii. 

BÝK (21. 4. - 21. 5.)

Milí Býci, v tomto týdnu se budete snažit dosahovat těch nejlepších výsledků. Pracovně budete vytíženi, a proto si v lásce projdete horkými chvilkami. Stále však máte, co nabídnout. A jak na tom budou nezadaní? To se dozvíte ve fotogalerii. 

BLÍŽENCI (22. 5. – 21. 6.)

Milí Blíženci, energie úplňku na vás působí celkem nepříznivě. Bude se zdát, že se svými kolegy táhnete za jeden provaz, ale? Ve skutečnosti je to jinak. Nejednáte narovinu! A jak to budete mít v lásce? To se dozvíte ve fotogalerii. 

RAK (22. 6. - 22. 7.)

Milí Raci, v tomto týdnu šlápnete pořádně vedle. Jste přecitlivělí a všechno na vás padá. Nervozita se promítne i do vašeho milostného života. Po úplňku se zase všechno uklidní. A co nezadaní? To se dozvíte ve fotogalerii. 

LEV (23. 7. – 22. 8.)

Milí Lvi, energie úplňku ve vašem znamení na vás budou působit magicky. Ve vztazích jste na vrcholu a nehodláte s tím přestat. V pracovní oblasti neztrácíte čas strkanicemi. A jak na tom budou singles? To se dozvíte ve fotogalerii. 

PANNA (23. 8. – 22. 9.)

Milé Panny, v tomto týdnu sázíte na zdravý rozum a při pracovních úkolech se nenecháte vykolejit. Ovšem pozor! Hvězdy předpovídají disharmonii v lásce. A co se bude dít u nezadaných? To se dozvíte ve fotogalerii. 

VÁHY (23. 9. – 23. 10.)

Milé Váhy, tento týden se vám těžko rozhoduje a vše se vám zdá pošetilé. Soustřeďte se na milostnou energii, která vám je dopřávána. A jak se budou mít nezadaní? To se dozvíte ve fotogalerii. 

ŠTÍR (24. 10. – 22. 11.)

Milí Štíři, energie přicházejícího úplňku vás tlačí k věcem, které byste za jiných okolností neudělali. Ve vztazích může dojít k zajímavým zvratům. A hvězdy radí: Hlídejte si své ego! A jak to bude u nezadaných? To se dozvíte ve fotogalerii. 

STŘELEC (23. 11. – 21. 12.)

Milí Střelci, v tomto týdnu budete řešit věci, které vás doslova unavují. Následující dny spíše přetrpíte. Čekají vás neoblíbené povinnosti a ve vztazích se soustředíte pouze na sebe. A singles? To se dozvíte ve fotogalerii. 

KOZOROH (22. 12. – 20. 1.)

Milí Kozorozi, v tomto týdnu můžete být trochu pod tlakem. V práci usilujete o nemožné a jste z toho prakticky otrávení. V lásce nekladete důraz každému slovu. A jak dopadnou singles? To se dozvíte ve fotogalerii. 

VODNÁŘ (21. 1. – 20. 2.)

Milí Vodnáři, v tomto týdnu bude vaše láska prudká a veselá. Obavy se objeví po stránce zdravotní. Všechno nakonec dopadne ve váš prospěch. A co čeká na singles? To se dozvíte ve fotogalerii. 

RYBY (21. 2. – 20. 3.)

Milé Ryby, v tomto týdnu potřebujete dostatek spánku. Energie jsou správně nasměrovány, ale nesmí vás přímo ovládat. Hvězdy varují před podvodnými půjčkami. A jak na tom budou singles? To se dozvíte ve fotogalerii. 

Témata: horoskop znamení zajímavosti