VÍKENDOVÝ HOROSKOP: Blížence čekají problémy ve vztazích, Býci se drží skutečného štěstí

Ilustrační foto 13

Autor: Markéta Bartošíková, stars24.cz

23. ledna 2021 9:19

Je před námi další víkend! A co nám hvězdy slibují tentokrát? Budeme rozhodně pod vlivem energií Vodnáře. Pro některé zrozence je tento víkend temný, jiní v sobě dokáží najít určitou pozitivitu. Co nečekaného se bude dít? A jaký víkend čeká právě na vaše znamení? To se dozvíte ve VÍKENDOVÉM HOROSKOPU!

BERAN (21. 3. - 20. 4.)

Milí Berani, toto období je pro vás temné. Dá se říct, že vlastně jen přežíváte. Chybí vám typická vášnivost a dravost. Zkuste se dát malinko do formy a svůj volný čas zaměřte na pohyb. A co vás čeká v lásce? To se dozvíte ve fotogalerii. 

BÝK (21. 4. - 21. 5.)

Milí Býci, na víkend vám hvězdy předpovídají skutečné štěstí. Ale varují i před zdravotními problémy! Od rodiny se dozvíte něco, co vás opravdu potěší. Váš partner si dá skutečně záležet. A co singles? To se dozvíte ve fotogalerii. 

BLÍŽENCI (22. 5. – 21. 6.)

Milí Blíženci, o víkendu vám někdo vykouzlí úsměv na rtech, ale pozor! Vaše drahá polovička z toho radost mít nebude. Nedávejte touhu po nezávislosti tak moc najevo! A jak se bude dařit nezadaným? To se dozvíte ve fotogalerii. 

RAK (22. 6. - 22. 7.)

Milí Raci, v domácím prostředí stále nenacházíte tolik potřebnou harmonii. Nejste schopni přecházet nespolehlivost. Vaše poznámky se však mohou zdát hloupé. A co čeká na singles? To se dozvíte ve fotogalerii. 

LEV (23. 7. – 22. 8.)

Milí Lvi, o víkendu si to naplánujete podle svých představ. Svými plány však můžete někoho zklamat. Chcete dokončit vše, co jste nestihli. A co čeká na nezadané? To se dozvíte ve fotogalerii. 

PANNA (23. 8. – 22. 9.)

Milé Panny, o víkendu budete praktikovat věci, které se vám zdají důležité. Pozornost zaměříte na důležité úkoly, ale zbyde vám čas na vaší polovičku? Možná v sobě máte duševní zmatek. A singles? To se dozvíte ve fotogalerii. 

VÁHY (23. 9. – 23. 10.)

Milé Váhy, konečně se odvážíte k onomu kroku. Uspějete a vaše drahá polovička vás bude hýčkat. Hvězdy předpovídají velkou míru pozitivní energie. A jak na tom budou singles? To se dozvíte ve fotogalerii. 

ŠTÍR (24. 10. – 22. 11.)

Milí Štíři, o tomto víkendu si chcete užívat. Svobodomyslnost Vodnáře vás ovlivňuje naplno. Nezapomínejte ale na svou drahou polovičku, později byste mohli litovat. A co čeká na singles? To se dozvíte ve fotogalerii. 

STŘELEC (23. 11. – 21. 12.)

Milí Střelci, nezůstávejte v pozadí. Vaši blízcí vás potřebují jako nikdy. Oporu najdete ve svém partnerovi. Snadno podléháte negativním okamžikům. A co singles? To se dozvíte ve fotogalerii. 

KOZOROH (22. 12. – 20. 1.)

Milí Kozorozi, o víkendu byste nejraději zalezli pod peřinu a nevylézali. Hvězdy pro vás nic nového nemají. Věnujte se rodině a vyrazte na nějaký výšlap. A jak to budete mít ve vztahu? To se dozvíte ve fotogalerii. 

VODNÁŘ (21. 1. – 20. 2.)

Milí Vodnáři, o víkendu vás ovládne síla Slunce ve vašem znamení. Své blízké přivádíte tak trochu k šílenství. Jdete proti proudu a ve vztahu se vám to vymyká z rukou. A co singles? To se dozvíte ve fotogalerii. 

RYBY (21. 2. – 20. 3.)

Milé Ryby, čeká vás příjemný víkend. Sobotní večer u skleničky dobrého vína s drahou polovičkou a otevření nové cesty. Máte možnost plnit si své sny. A co se bude dít u singles? To se dozvíte ve fotogalerii. 

Témata: horoskop znamení zajímavosti