Naše největší hvězda vstoupila do idealistického Vodnáře: Rozpoutá válku i neobvyklý životní styl!

Ilustrační fotografie

Autor: Markéta Bartošíková, stars24.cz

20. ledna 2021 17:07

Největší hvězda naší sluneční soustavy vstoupila do vzdušného znamení Vodnáře. V období od 19. ledna do 18. února tedy budeme pod jeho nadvládou. A co se bude dít? Rozhodně se připravte na nové cesty, upřímné vztahy, ale i neobvyklý životní styl.

Vodnář je osobností svobody, nezávislosti a spontánnosti. A jeho vládnoucí energie nám rozhodně nedají spát. Ve vztazích nám nebude mazat med kolem pusy a dočkáme se možná i bolestivé pravdy.

Může však překvapit i okouzlit něčím novým a netradičním, zvláště pak v intimní oblasti. V tomto období bychom neměli sázet na osudové vztahy. Vodnáři milují svobodu a nezávislost. Proto spíše počítejte s krátkými románky.

V pracovní oblasti se to bude originálními nápady jenom hemžit. A budeme mít silné nutkání jít proti proudu. Dejte si však pozor, aby vám nadřízený nepřistřihnul křidýlka! K naplnění velkých snů a plánů je ale nyní ideální příležitost. Svět musí být barvitý a nebudeme tolerovat jednotvárnost. Na začátku února budeme velmi zdatní a komunikační spory vyřešíme hravě.

Útočiště nalezneme v ideálech a soustředit se budeme na výjimečnost. Pozor! Co nás však může velmi potrápit, jsou duševní poruchy, např. deprese. Vodnářům každodenní realita nestačí, a tak se často potýkají s duševními onemocněními.

Témata: horoskop znamení zajímavosti