TÝDENNÍ HOROSKOP: Berani zažijí zatmění, Lvi najdou novou lásku

Co dalšího vás čeká a nemine? 13

Autor: Markéta Bartošíková, stars24.cz

14. prosince 2020 12:50

Další pracovní týden je tady! A co vám hvězdy v tomto předvánočním týdnu předurčily? Dnes začíná novoluní ve Střelci, a to přináší silné energie spojené cestováním, svobodou, ale i lehkomyslností. V práci můžeme zaznamenat poněkud napjatější atmosféru a ve vztazích pořádnou vlnu emocí. A co dalšího vás čeká a nemine? To se dozvíte v TÝDENNÍM HOROSKOPU!

BERAN (21. 3. - 20. 4.)

Milí Berani, v tomto týdnu si toho naberete tolik, že to jen těžko zvládnete unést. Ve svém vztahu zažijete menší zatmění, vlivem nastupujícího novoluní, ale ke konci týdne se vše zlepší. Co vám ale hvězdy umožní? To se dozvíte ve fotogalerii.

BÝK (21. 4. - 21. 5.)

Milí Býci, tento týden očekávejte pokyny, které budete muset splnit. Váš nadřízený na vás bude mít přehnané nároky, a vy budete tvrdohlaví. Pozor na milostné energie! Mohou být nestabilní. Co vás v tomto týdnu zamrzí?  To se dozvíte ve fotogalerii. 

BLÍŽENCI (22. 5. – 21. 6.)

Milí Blíženci, pondělní novoluní vám přinese změny. V práci můžete být náladoví a emočně nestabilní. Ovšem v milostném životě můžete poznat, dosud nepoznané. A jaký týden budou mít nezadaní? To se dozvíte ve fotogalerii. 

RAK (22. 6. - 22. 7.)

Milí Raci, v tomto týdnu to budete mít náročné. Jste k sobě příliš kritičtí a vaše přehnané nároky vám mohou způsobovat pořádné výbuchy v hlavě. Vaše drahá polovička pro vás nemá pochopení, a vy se v tom plácáte. A co dalšího vás čeká? To se dozvíte ve fotogalerii. 

LEV (23. 7. – 22. 8.)

Milí Lvi, v milostné sféře dostanete konkrétní rady a na další touhy si budete muset prostě počkat. Hvězdy ukazují na možné emoční vypětí. V práci budete pohotoví. A na co se mohou těšit nezadaní? To se dozvíte ve fotogalerii. 

PANNA (23. 8. – 22. 9.)

Milé Panny, v tomto týdnu budete mít pocit, že všechno, co uděláte, dává smysl. V lásce se nemusíte bát konkurence. A vaše myšlení bude zasahovat do vaší budoucnosti. Na co si musí dát pozor? To se dozvíte ve fotogalerii. 

VÁHY (23. 9. – 23. 10.)

Milé Váhy, tento týden si pořádně promyslete každý váš cíl. Vaše aktivity nedostanou takového požehnání, jaké byste očekávali. Ve vztahu je cítit napětí, nemůžete se zbavit dojmu, že vám váš miláček něco tají. A co dalšího se přihodí? To se dozvíte ve fotogalerii. 

ŠTÍR (24. 10. – 22. 11.)

Milí Štíři, vaše negativní emoce způsobují disharmonii ve vašem vztahu. Tento týden se můžete cítit deprimovaně. Důsledkem toho, může dojít i k sexuální frustraci a žárlivosti. A jak se vám bude dařit v práci? To se dozvíte ve fotogalerii. 

STŘELEC (23. 11. – 21. 12.)

Milí Střelci, v tomto týdnu budete mít možnost potkat se se zajímavými jedinci. Pokud dáte šanci tomu správnému člověku, čekají vás skvělá dobrodružství. Budete rozhodně překvapeni. A co dalšího hvězdy předpověděly? To se dozvíte ve fotogalerii. 

KOZOROH (22. 12. – 20. 1.)

Milí Kozorozi, v tomto týdnu budete velice komunikativní. Oddáte se milostným energiím a i při současném stavu zachováváte klidnou hlavu. Současně se ve vás probudí ochranitelské pudy. A co čeká v tomto týdnu na nezadané? To se dozvíte ve fotogalerii. 

VODNÁŘ (21. 1. – 20. 2.)

Milí Vodnáři, v tomto týdnu cítíte nedostatek živočišné energie. Vaše drahá polovička dělá přešlapy, na které nejste připraveni. V pracovní oblasti dostanete to, co si zasloužíte. A co dalšího vás potká? To se dozvíte ve fotogalerii. 

RYBY (21. 2. – 20. 3.)

Milé Ryby, máte před sebou skvělý týden! V práci jste bezkonkurenční a vše plníte podle plánu. Konečně vidíte světlo na konci tunelu. Navíc se poddáváte novým milostným dobrodružstvím. A co nového čeká na nezadané Ryby? To se dozvíte ve fotogalerii. 

Témata: horoskop znamení zajímavosti