Roman Prymula se stal hvězdou internetu?!

Roman Prymula

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz, ČTK

10. prosince 2020 9:35

Letošní vyhledávání na internetu výrazně ovlivnila pandemie. Zatímco loňskému žebříčku kraloval Karel Gott, letos to byl například Roman Prymula!

Žebříčku českých osobností tak letos netradičně kralovali oba bývalí ministři zdravotnictví, Roman Prymula a Adam Vojtěch, kteří se letos na internetu těšili větší popularitě než známé české celebrity.

I současný ministr Jan Blatný se ještě koncem roku stihl probojovat na osmé místo v žebříčku. Kromě vědce Jaroslava Flegra už zbytek seznamu ovládly osobnosti zábavního průmyslu, jako herečka seriálu Slunečná Eva Burešová, moderátor Kazma nebo hudebník Jordan Haj.

Zatímco loni byl oblíbencem internetu seriál Most z produkce ČT, letošním hitem se stal nový počin televize Prima, seriál Slunečná. Úspěch zaznamenaly také pořady Svatba na první pohled z produkce TV Nova, Peče celá země České televize nebo další kuchařský pořad Masterchef, který vysílala TV Prima.

Lidé na Googlu běžně vyhledávají různé návody na to, jak něco vyrobit, naladit nebo vyřešit. Při pandemii Češi na internetu hledali hlavně návod na výrobu roušek či dezinfekčních gelů, které na jaře nebyly na trhu k dostání.

Témata: Roman Prymula češi