VÍKENDOVÝ HOROSKOP: Berany čeká šance na lásku, Střelce nestálost

Co vás podle horoskopu čeká? 13

Autor: Markéta Bartošíková, stars24.cz

21. listopadu 2020 12:47

Tento víkend bude pořádně výživný! Budeme pod vlivem energií Střelce. Ozvou se milostné vzpomínky a navíc se někteří zrozenci špatně sžívají s novými postupy, kterým nefandí. Jaké dobrodružství připravily hvězdy, právě vašemu znamení? U koho bude dobrodružství pasé? A na koho číhá nový protějšek? To vše se dozvíte ve VÍKENDOVÉM HOROSKOPU!

BERAN (21. 3. - 20. 4.)

Milí Berani, na řadě jsou nové milostné scény. Někdo se vás snaží rozhodně sbalit. O tomto víkendu si přitom nepřejete vyčnívat. A co dalšího vám předurčily hvězdy? To se dozvíte ve fotogalerii. 

BÝK (21. 4. - 21. 5.)

Milí Býci, o tomto víkendu dojde k návratu do minulosti. To si však vybere svou daň. Hvězdy varují, abyste si dávali pozor na finance! A co vás čeká ve vztahu? Jak se budete chovat? To se dozvíte ve fotogalerii. 

BLÍŽENCI (22. 5. – 21. 6.)

Milí Blíženci, vlivem energií Střelce máte chuť na intimní radovánky a svobodu. Ve svém milostném životě si neumíte stanovit pevný řád. A to může být problém. Co hvězdy předpovídají? To se dozvíte ve fotogalerii. 

RAK (22. 6. - 22. 7.)

Milí Raci, o víkendu jen relaxujte. Pusťte si hudbu, vyrazte do přírody a kochejte se její krásou. Nový týden vám totiž naloží více povinností. A jak to budete mít ve vztahu? To se dozvíte ve fotogalerii. 

LEV (23. 7. – 22. 8.)

Milí Lvi, o tomto víkendu se můžete cítit vyčerpaní a jen těžko objevujete kouzlo lásky. Dobrodružství je pro vás pasé. Zvolte více optimismu. Proč? To se dozvíte ve fotogalerii. 

PANNA (23. 8. – 22. 9.)

Milé Panny, i když se na vás povinnost valí, najděte si chvilku na svou drahou polovičku. Budoucnost máte momentálně otevřenou. Co musíte o víkendu rozhodně udělat? To se dozvíte ve fotogalerii. 

VÁHY (23. 9. – 23. 10.)

Milé Váhy, o víkendu vás čeká setkání, které byste si rozhodně neměli nechat ujít. Jen si dejte pozor, komu budete důvěřovat. Někdo vám může házet klacky pod nohy. A co dalšího vás čeká? To se dozvíte ve fotogalerii. 

ŠTÍR (24. 10. – 22. 11.)

Milí Štíři, chystáte se vyrazit ven, ale na alkoholové radovánky zapomeňte. Mohlo by vás to přijít draho! Přeci jen jsou nařízená určitá omezení! Rozmazlujte se, ale všeho s mírou. A co dalšího očekávat? To se dozvíte ve fotogalerii. 

STŘELEC (23. 11. – 21. 12.)

Milí Střelci, o víkendu budete vlivem vašich vlastních energií nestálí. Ve vztahu vystrkujete drápky a toužíte po svobodě. Budete mít co dělat to všechno zvládnout. A co vás ještě čeká? To se dozvíte ve fotogalerii. 

KOZOROH (22. 12. – 20. 1.)

Milí Kozorozi, hvězdy varují před zbytečným internetovým utrácením. Nevíte, kdy přestat a chybí vám váš šestý smysl. Co hvězdy předvídavě očekávají? To se dozvíte ve fotogalerii. 

VODNÁŘ (21. 1. – 20. 2.)

Milí Vodnáři, víkend si budete spokojeně užívat. Své kroky umíte skvěle koordinovat. Budete mít však sklon k přehánění, pozor na to! A co pověsíte na hřebík? To se dozvíte ve fotogalerii. 

RYBY (21. 2. – 20. 3.)

Milé Ryby, svému partnerovi dáte jasně najevo, že vás nemá pokoušet. O víkendu hrozí drama a ne jedno. S ostatními úkoly si poradíte nadmíru dobře. A co hvězdy radí? To se dozvíte ve fotogalerii. 

Témata: horoskop znamení