Magické datum 22. 2. 2020, 2:22 v noci: Co znamená?

Ilustrační foto

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

22. února 2020 2:22

Jsou právě 2 hodiny a 22 minut. Kalendář ukazuje datum 22. 2. 2020. I největší skeptik si všimne, že nejde o datum a čas, s nímž bychom se setkávali každý den. Může ale tolik dvojek za sebou něco znamenat? Lidé věřící v určité duchovní rozměry tvrdí, že ano.

Pro mnoho z nás je 22:22 dne 22. 2. 2020 jen zajímavé datum a čas, v němž se náhodou objevuje několik nul a spousta dvojek. Existují ale lidé, kteří věří, že tato čísla mohou znamenat něco většího.

Podle ezoteriků totiž větší množství číslic 2 vedle sebe vyjadřuje takzvané andělské číslo. Na to lze podle řady ezoterických webů narazit sice relativně často, málokdo si ho ale všimne. 

Andělské číslo se má vyznačovat tím, že obsahuje dvakrát číslo 22. Toto číslo mají údajně například v datu narození úspěšné osoby na vysokých pracovních pozicích, byť data narození nejbohatších lidí světa Jeffa Bezose a Billa Gatese tuto teorii vyvrací.

Teorie o andělských číslech dále hovoří o tom, že jejich kombinace s číslem nula má znamenat přítomnost duchovní síly a dvojka sama o sobě má být číslem, které vyjadřuje klid, mír a pohodu.

To by pravděpodobně odpovídalo, neboť ve 2:22 většina lidí v poklidu spí.

Témata: tajemství záhady zajímavosti