Pilotem v centru Prahy! Češi mohou sednout za knipl a řídit Boeing!

My Airlines 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

12. listopadu 2019 21:01

Milovníci letectví se dočkali opravdu věrného simulátoru, na kterém si může každý vyzkoušet, jaké to je usednout za knipla letadla Boeing. Tuto možnost mají Češi přímo v centru Prahy, k ovládnutí stroje prý stačí pár minut.

V samotném centru Prahy máte nyní možnost vyzkoušet si ovládání letounu Boeing. V ulici Vítězná provozuje společnost My Airlines dokonale realistickou a funkční kopii kokpitu tohoto stroje. Podle webových stránek se zde pod dohledem profesionálního pilota naučíte létat během pouhých 10 minut.

Nejen, že si budete připadat jako v reálné kabině letounu, ale můžete se cítit jako opravdový profesionál. V simulátoru se totiž školí opravdoví piloti dopravních letadel, veškeré ovládací prvky jsou plně funkční. Vyzkoušet řízení mohou i děti.

Právě na ně se soustředí jedna z nabídek, děti zde mohou s kamarády slavit narozeniny. Dospělí si mohou vyzkoušet let s přeletem přes Alpy či z jednoho z 10 nejzajímavějších letišť světa. Celkově je jich pak na výběr více než 25 tisíc, což je neuvěřitelné číslo.

Pro milovníky adrenalinu jsou pak k dispozici potenciálně katastrofické scénáře, jako jsou různé nešvary počasí či závady na letounu. Web dokonce uvádí, že si můžete zkusit přistání s hořícím strojem na řece Hudson. Takové drama se před lety opravdu odehrálo.

Témata: My Airlines letectví Letadla boeing