Tina byla mrtvá 27 minut! Lékaři jí oživili a ona popsala, co se děje po smrti!

Lékaři

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

27. června 2019 8:58

Je smrt konečná, nebo existuje život po životě? Na to se marně snaží přijít lékaři, filozofové i vědci z celého světa. Jsou ale lidé, kteří mají tu možnost nahlédnout na druhou stranu.

Američanka Tina Hinesová dostala v roce 2018 zástavu srdce. Lékaři se ji během převozu do nemocnice snažili desítky minut resuscitovat, ale marně.

Nezbylo jim nic jiného, než ji prohlásit za mrtvou. K překvapení všech ale po 27 minutách jako zázrakem ožila. A tužkou na papír nakreslila, co viděla.

Nejprve napsala, že se to skutečně děje. Když se jí lidé okolo zeptali, co přesně myslí, ukázala nahoru. "Barvy byly tak živé," pokračovala s tím, že viděla záhadnou postavu.

Američanka si myslí, že se po smrti dostala do nebe, kde spatřila Ježíše. Ač to zní pro někoho šíleně, není první ani poslední. Ve skutečnosti si až pětina pacientů pamatuje, co prožívali během klinické smrti.

Řada z nich se domnívá, že viděli něco mezi nebem a Zemí. Podle vědců je to proto, že mozek je po smrti ještě nějakou dobu aktivní. Jestli ale pouze promítá obrazy, nebo se lidé po smrti opravdu dostávají do nebe, to ještě nikdo z lékařů nikdy nepotvrdil ani nevyvrátil.

Témata: Lidé smrt ženy lékaři úmrtí