Šmucler řekl, jak vyléčit následky po očkování!

Roman Šmucler 3

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

6. června 2021 17:23 | Aktualizováno: 8. června 2021 22:41

Romanu Šmuclerovi podle jeho slov po aplikaci druhé dávky vakcíny proti covidu-19 ochrnul obličej. On sám se domnívá, že došlo k akceleraci zánětu nervu. Nyní prozradil, jak to lze léčit.

"Jsou na to kortikoidy. Pacient by měl zajít k neurologovi, který by měl vědět, jak přesně to léčit. Důležitá je i rehabilitace. Není to nic smrtelného, není důvod kvůli tomu přestat očkovat nebo lidi strašit, ale musí se to vědět a nezatajovat to," řekl serveru extra.cz.

Prozradil také, proč fotku zveřejnil. "Udělal jsem to proto, abychom sem konečně dostali západní styl medicíny. Abychom lidem ukázali pravdu. A také, abychom je naučili o tom přemýšlet," vysvětlil.

Podotkl, že on se očkoval a nezanevřel na to, ale je třeba se bavit otevřeně o různých možnostech a o komplikacích. "Ty je třeba zatřídit a zvládnout jako v mém případě. Takhle se dělá medicína na západ od Chebu," tvrdí.

To, že po vakcíně hrozí dočasné ochrnutí, přitom není vůbec novinka, a ví se o tom týdny. "V cizině to lékaři vědí, jsou z toho zkoušení. Ale tady vakcinologové v televizi říkají, že o tom nikdy neslyšeli, že jsem si to vymyslel. To je strašná ostuda české medicíny," míní.

Témata: Roman Šmucler