Českým vědcům se povedl světový unikát! Vymysleli lék, který všem zvětší penis, i ženám!

Ilustrační foto

Autor: stars24.cz

1. dubna 2018 1:01

Čeští vědci vymysleli převratnou novinku. Povedlo se jim vynalézt lék, který spolehlivě zvětší penis až o několik desítek centimetrů. Na rozdíl od řady reklam, které lákají na nefungující produkty, je u tohoto léku stoprocentní účinnost bez rozdílu pohlaví. V praxi tak aplikace přípravku funguje i na ženy.

Za produktem s názvem PenisMaker stojí česká společnost Big Dick, jejíž vědci strávili vývojem nového léku pět let. Během této doby zkoumali účinky přírodních i chemických přípravků na velikost mužského pohlaví a poté, co jim pod rukama prošel každý dostupný produkt na trhu, vytvořili lék, který skutečně funguje.

Při svém bádání vycházeli odborníci ze zkušeností běžných lidí. Snad každý se už totiž někdy setkal s reklamou, která více či méně svůdným způsobem lákala na "zaručený přípravek na zvětšení penisu". Mnoho z nich je nesmyslně drahých a podle lékařů prakticky žádný nefunguje. Vědci se ale rozhodli tuto praktiku změnit a poté, co všechny dostupné přípravky nakoupili a otestovali, se pustili do výroby vlastního léku.

Právě nákup všech dostupných přípravků na trhu způsobil, že výzkum léku vyšel na více než 20 milionů korun. Pětiletý vývoj léku sponzorovala řada předních českých politiků a milionářů, kteří si z pochopitelných důvodů nepřáli uvést své jméno a Big Dick je drží v anonymitě.

Dnes, 1. dubna, tedy na Apríla, ale vědci oznámili, že jsou s výrobou a klinickými testy léku hotovi a potvrdili jeho stoprocentní účinnost. Podle informací serveru stars24.cz má lék stejný vliv na muže jako na ženy. Jak přesně působí se ale zatím zjistit nepodařilo.

Jisté je, že PenisMaker po svém uvedení na trh způsobí revoluci a svět už poté nikdy nebude takový, jako dřív. Vzhledem k tomu, že lék je schopen zvětšit mužskou chloubu v erekci až na úctyhodných 60 centimetrů a v klidovém stavu na 30 centimetrů, budou výrobci oděvů nuceni přizpůsobit se těmto novým standardům. Rifle a kalhoty proto už nikdy nebudou vypadat tak, jako je známe dnes.

Novým rozměrům se budou muset přizpůsobit i toalety, které na podobné velikosti nejsou stavěné, a zároveň i lékaři. Například trubičky určené k cévkování nemocných pacientů se budou muset prodloužit až trojnásobně.

Přípravek také zřejmě zahýbe anatomií těla. Ženské pohlavní orgány se budou muset přizpůsobit novým velikostem, a ty odvážnější budou muset potlačovat dávivý reflex více, než bylo doposud nutné. V tomto ohledu mají výhodu ty, které se dlouhodobě věnovaly dnes už spíše cirkusové činnosti známé jako polykání mečů.

Ostatně i pro ženy budou muset vymyslet módní společnosti nový oděvní standard. Stávající sukně a spodní prádlo totiž nebudou stačit na to, aby skryly účinky léku. Otázkou ale zůstává, kolik žen tomuto trendu podlehne, jejich reakce na převratný vynález českých vědců zatím zůstává poměrně chladná.

Kdy přesně dojde k uvedení léku na trh zatím není jisté. Novinka podobného rozsahu bude zřejmě podléhat přísné regulaci státu, bude mít věkové omezení a spekuluje se o možnosti podávání pouze na lékařský předpis. Jako jedno z možných dat se proto jeví 1. dubna 2019, tedy přesně za rok na Apríla.

Vědci ke svému objevu zatím vydali pouze krátkou tiskovou zprávu, v níž uvádí, že není radno věřit všemu, co se na Apríla stane, a že by se Češi neměli nechat napálit. 

Témata: Vědci lékaři léky Muži ženy