Nebaví vás sledovat královskou svatbu? Tady je pár typů, co jiného je dnes možné dělat

Princ Harry a Meghan Markle 7

Autor: Lelková, stars24.cz

19. května 2018 12:17

Pro někoho je to událost roku, ale pro někoho jenom další maškaráda. Pro fanoušky královské rodiny je program na sobotní den jasný. Pro ostatní máme pár typů, co jiného se dá v tento den dělat.

Mezi první typy určitě patří finále FA Cupu mezi Chelsea a Manchester United. Pro fanoušky fotbalu je toto finále určitě nevyhnutelné. Ale vyrazit do přírody taky není od věci. Turisté si určitě nenechají překazit tak krásný den královskou svatbou.

Příznivci filmových novinek můžou zavítat do kina na novinky jako je Deadpool 2, Avengers nebo na romantické drama Půlnoční láska. Pro děti se v kině promítají pohádky Hledá se princezna a Králíček Petr.

Dalším sportovní zážitkem dneska může být sledování basketbalového NBA mezi Boston Celtics a Cleveland Cavaliers s basketbalovou hvězdnou Jamesem LeBronem. Ale mezi nejúčinnější metody, jak se vyhnout svatebnímu šílenství, je dát si šlofík, nebo se prostě vyspat trochu déle a do růžova. Když ani toto nepomůže a chcete se trochu zasmát, existují televizní seriály, které parodují královskou rodinu a ty budou dnes také určitě k dispozici. A když ne, tak obchodní centra mají určitě otevřeno a něco nakoupit do domácnosti potřebujeme přeci vždycky.

Témata: Královská svatba Turisté spánek Princ Harry Meghan Markle NBA Chelsea film Deadpool