Horoskop 2020: Čeká vás úspěch, nebo zklamání?

Ilustrační foto

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

7. ledna 2020 10:02 | Aktualizováno: 7. ledna 2020 17:00

Kalendářní rok 2020 započal a řadu lidí zajímá, co si pro ně osud v následujících týdnech a měsících přichystal. Odpověď poskytuje horoskop z pera astroložky Susan Taylorové, který sestavila pro server AstroFame.

Berani by měli pokračovat v následování svých cílů, v novém roce však bude nutná spousta sebeobětování. Je dobré si také uvědomit, že vaše výdrž nebude věčná. Býci se konečně rozhodnou, co od života chtějí, a naučí se následovat své srdce, což jim otevře nové možnosti. Pokud se Blížencům podaří udržet si v hlavě i životě pořádek, čeká i je rok plný prosperity.

Raci zatouží po svobodě ve všech aspektech života, v práci nebo partnerském životě to však může vést k velkým nepříjemnostem. Lvy čeká v následujících měsících úspěšné období, zároveň ale bude klíčové neztrácet trpělivost. Postavení planet slibuje Pannám v roce 2020 velký úspěch a slávu.

To Váhy čeká přesný opak. Osud jim postaví do cesty několik nepříjemných překážek, partnerský život bude také plný nečekaných zvratů. Štíři budou letos velice ambiciózní a udělají všechno pro to, aby sny proměnili v realitu. Naopak Střelcům se může stát, že si ukousnou větší sousto, než zvládnou. Proto se jim vyplatí jít hezky krok za krokem.

Kozorozi projdou v roce 2020 jistou transformací, která jim přihraje do cesty mnoho nových příležitostí. Vodnáři se v prvních měsících budou muset vyrovnat s nejistotou, na konci roku ale budou odměněni za tvrdou dřinu. Ryby by měli dávat pozor na to, aby byli precizní a soustředili se na splnění svých cílů, jinak je nečeká nic pěkného.

Témata: horoskop astrologie